lauantai 18. kesäkuuta 2011

Helsingin reissu

Olen palannut kotiin reissustani. Matka oli mitä ihanin, tapasin ystäviäni, kävin vekkuleissa lankakaupoissa ja pääsin ihastelemaan ystävieni taloa. Pääsinpä kokeilemaan Paasikiven vanhan Lincolnin takapenkkiäkin :).


Kuvassa oikealla ystäväni Heidi, kuvan nappasi Heidin mies Jussi.

Kävin myös parissa lankakaupassa, Menita outlet jäi tällä kertaa käymättä, tätini ei päässyt paikallisoppaaksi, enkä sitten viitsinyt itsekseni lähteä seikkailemaan pitkin Espoota. Lankamaailmassa ja Fiinaneuleessa kuitenkin kävin ja kaikkea ihanaa löysin. Nappasin kuvankin, sain tädiltäni pari kerää lankoja, nekin pääsivät joukkoon kirjavaan.


Melkoisen vähän tuossa lankoja on, mutta eipä tällä reissulla ollutkaan tarkoitus tyhjentää kaikkia kauppoja. Suureksi ilokseni löysin tuollaisen nätin rullamitan, Elvis-kissalla on paha tapa aina tavallisen mittanauhan nähdessään viedä se ja piilottaa Henkilökunnalta. Muita tarvikkeita tuossa on bambusukkapuikot ja Cloverilta tällaisia. (Kuvalainaus Poppeli.net)

Tädin luona oli hoitokissat Niksu, Jenni ja Vertti, napsin niistä kännykkäkameralla muutaman kuvan:

Niksu

Jenni

 Vertti


Kävin alkuviikosta Mummun luona, kuvasin kauniin kesäkukan:


Huomenna koetan järjestää langoilleni säälliset säilytyskorit, siitä myöhemmin lisää.

4 kommenttia:

 1. Aika imartelevaa päästä oikein blogiin mukaan. Kivaa oli kun kävit meillä. :) Ja vähänkö oli taas sellaisia asioita, mitä en tiennyt edes olevan myynnissä, kun katselin mainitsemiesi lankaliikkeiden sivuja. Noita jää silmät kiiluen katsomaan, vaikka oma harrastuneisuus on jäänyt hyvin alkeelliselle asteelle toistaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Tottamaar noin hieno kuva piti laittaa esille! :)

  Juu, noihin tarvikejuttuihin jää koukkuun, on vaikka millä mitalla kaikkea ihanaa. Mutta tuo rullamitta oli ihan ehdoton, en edes tiedä, missä tällä hetkellä on mittanauhani, Elvis on sen taas vienyt :D.

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja olet löytänyt :).

  VastaaPoista
 4. Käskyttäjäsi x 3 ovat mitä hurmaavimpia otuksia. Ja - täytyyhän nyt kissakansalla edes vähän hupia olla, edes mittanauhojen muodossa;)

  VastaaPoista