tiistai 19. heinäkuuta 2011

Neuloosipäivä ja lankaihanuuksia

Eilen saapui tilaukseni Lankakamarista, mm. Punta yarns Merisockia pari vyyhtiä (i-h-a-n-a-a), Austerman Steppiä, sukkablokkerit... Kamera ei ole vieläkään kotiutunut, joten kuvia nyt ei ole.

Käväisin eilen Käsityö-Elisassa ja sieltä hankin lyhyet sukkapuikot (ja toki muutakin, mutta siitäkin pitää olla vielä hyshys ;)). Saapa nähdä, kuinka semmoisten kanssa osaa kutoakaan. Olen aivan ihastunut tuollaisiin "vanhanajan" lankakauppoihin, Susun puoti kuuluu myös ehdottomasti niihin. Ah, ihania paikkoja, lankakaupat :).

Olen viettänyt päivän taas ihan neuloosissa! Kertakaikkisen mukavaa! Muutamia lankavyyhtejäni tänään kerimme Annen kanssa, tulihan siinä vähän sukkiakin kudottua. Inhottava päänsärky tosin keskeytti mukavasti alkaneen neuloosipäivän ja kotiin oli lähdettävä. Onneksi olo alkaa helpottaa nyt iltaa kohden.

Huomenna aion kutoa vekkulin väriset (lahja)sukat valmiiksi ja aloittaa keräykseen taas uutta paria. Kuvia tulee, jahka lahja tavoittaa saajansa :). Ja siitä toisestakin lahjasta kuvia sitten samalla kertaa.

4 kommenttia:

 1. Merisock on kyllä yksi minunkin lemppareimmista langoistani:)

  Mukavia ostoksia oletkin tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Zelda: Katselin, että on melkoisen ohkasta, ootko tikutellut ihan noin vaan, vai kannattaako kutoa kaksinkertaisena?

  VastaaPoista
 3. Minä olen kakkosen puikoilla tikutellut yksinkertaisena. Ohuttahan tuo kyllä on, mutta oi niin ihanan pehmoista.

  VastaaPoista
 4. Mukavia ostoksia olet tehnyt:)
  Ohuet sukat on ihania pitää jaloissa, kun mahtuu ihan tavallisiin kenkiin, tykkään!

  VastaaPoista