keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Raidallista

Noniin, taas tätä järkyttävää kännykkäkameralaatua, mutta minkäs teet, kun isäntä lähtee Norjaan ja vie sekä järkkärin että pokkarin mennessään. Pah.

Tällaista siis puikoilla:


Kuvan laatu on todella huonoa, valitan. Lupaan kuvata valmiit sitten kunnon kameralla, jahka se (toivottavasti ehjänä) kotiutuu kera isännän.

Sillä samaisella Prisman reissulla, jossa oli äiti-rajoitin mukana, näin kirjapuolella Nancy Bushin Pitsihuivit neuloen-kirjan! Mgnaaaah!! Mitä ihanuuksia! Ja taas piti hillitä itseään. Ikävää semmoinen.

Villasukkia vanhuksille-keräyksestä sana on levinnyt Satakuntaan erääseen vanhusten palvelukeskukseen (kiitos äiti). Ihan loistavaa, jos sieltäkin löytyisi innokkaita sukankutojia! :)

Nyt päätäni jomottaa siihen malliin, että kahvia on saatava. Tai sitten on tulossa ukkonen.

6 kommenttia:

 1. Ooh miten ihanaa lankaa! Mitä tämä oikein on, pakko saada! :D

  VastaaPoista
 2. Se on Regia Jazz colour. Linkissä lisätietoa http://www.fiinaneule.fi/kauppa/index.php?main_page=index&cPath=1_690_978

  VastaaPoista
 3. Arvaas, mulla on työn alla ihan samanlaiset sukat :) Hamstrasin alesta tuota lankaa muutaman ylimäätäisenkin kerän, taitaa riittää vielä myssyyn ja kämmekkäisiin myös...

  VastaaPoista
 4. Estetiina: Mä olen kanssa hamsteroinut tuota lankaa lisää eri väreissä, on ihan tosi kauniisti raidoittuvaa.

  VastaaPoista
 5. Vai et sullakin on äitirajoitin...joskus se on kyllä ihan hyväkin juttu (tää viittaa viimeisimpään huivipostaukseenni). Sana leviää pikkuhiljaa myös Salon seudulle:-)

  VastaaPoista