torstai 25. elokuuta 2011

Kiitoksia ja esittelyä

Olenkin unohtanut kertoa, että Käsityö-Elisa lähti myös mukaan Villasukkia vanhuksille-keräykseen.  Tässä linkki heidän Facebook sivustolle ja pieni lainaus villasukkakeräyksen esittelystä:

"Villasukkajuttu lämmittää sydäntä ja varpaita
...Voit olla mukana keräyksessä neulomalla yhdet tai vaikka useat sukat, naiselle tai miehelle. Ensimmäinen keräyskohde on Turun kaupungin Mäntykoti. Mahdolliset ylimääräiset parit toimitetaan seuraavaan vastaavaan kohteeseen.
Sinulla on aikaa neuloa sukkia tähän keräykseen aina 10.12.2011 asti, ja voit toimittaa valmiit sukat meille Käsityö-Elisaan. Huomioithan, että sukkien tulisi olla konepestävät. Tähän tarkoitukseen käy hyvin vähän paksumpikin sukkalanka, esim. Gjestalin Janne.
TÄTÄ KERÄYSTÄ VARTEN OSTETUILLE SUKKALANGOILLE MYÖNNÄMME -15% ALENNUKSEN: Saat alennuksen heti ensimmäiseen sukkapariin käytettävistä langoista. Jos haluat tehdä lisää keräyssukkia, saat taas seuraavaan pariin tarvittavista langoista alennuksen tuodessasi valmiin parin meille."

Haluan myös kiittää tässä yhteydessä Lanka- ja käsityöliike Anjalinia ja omistajaa Susannaa, joka ystävällisesti lahjoitti keräykseen lankoja ja on neulonut itsekin keräykseen.

Sain tänään neljännen parin lahjoitusvillasukkia tuntemattomalta lahjoittajalta Satakunnasta. Kiitos sinulle!

Kävin tosiaan tänään Anjalinilla, tuli hankittua ensimmäinen vyyhtini Puffa-lankaa ja taas muutama kerä sitä ihanaa sukkabambulankaa. Kyllä niistä jotain ihanuuksia taas keksitään :).

Loma on lopuillaan ja pian pitäisi palata ruotuun. Vielä on edessä kuitenkin viikonloppu mökillä, savusauna, grilliruoka ja mainio seura. Mahtava lomanpäätös!

Kesäistä viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. moi Lotta! Kävin tänään Käsityö-Elisassa ja kuulin että olet laajentanut sukkakampanjaa. Jos tarvitset vinkkejä siihen miten tällainen menee eteenpäin, niin laitapa viestiä blogiini.
    Näkyvyyttä tarvitaan jotta saat sukkia kasaan.
    Teen toki sukkia keräykseesi! Ja laitan viestin blogiinikin! Ole aktiivinen!

    VastaaPoista