sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lauantain langat

Kävin eilen messuilemassa Osaava nainen-messuilla. Tiedän, eivät ole ihan täysin käsityömessut, mutta olin silti vähän pettynyt lankavalikoimaan. Novitan osaston jätin kokonaan katsomatta, sen lisäksi oli vain pari kiinostavaa pistettä, jossa oli lankavalikoimaa. Haaviin jäi kuitenkin jotain mukavaa:


Lisäksi löytyi pitkän etsinnän jälkeen juuri oikeanlainen Klo-designin noitapussi ja uusi Lotta Svärd-muki. Tuollainen Lotta-muki minulla on ollut jo usean vuoden ajan, vanha on sitten konepesujen myötä mennyt aika haalistuneeksi, joten päätin nyt tilaisuuden tullen ostaa uuden :).

Tässäpä Lotat (vasemmalla vanha ja oikealla uusi):Tuttuja ja työkavereita tuli moikkailtua messuilla, ja äiti-rajoitinkin oli mukana (vaikka tällä kertaa meinasi rajoittimet mennä ihan toisin päin). Oli ihan kiva käydä :). Messujen jälkeen kävimme äidin ja Teron kanssa intialaisessa ravintolassa syömässä, oli ihan järjettömän herkullista ruokaa!

Koko kesän ulkona ollut oregano nostettiin pakkasia suojaan keittiöön, on aikamoiseksi päässyt kasvamaan. Muita yrttejä ei ehditty pelastaa, ne joutuvat pakkasenpuremina tunkiolle.


Nyt ylös, ulos ja kauppaan! Illalla tulee kavereita kylään, joten ei muuta kuin pannarit valmistumaan!

3 kommenttia:

  1. Hienot mukit; en tiennyt, että noita vieläkin valmistetaan.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän toki, tuo vanhempi on peräisin Milprosta (sota-ajan tavaraa, vaatetta ym.), mutta sitä ei enää ole. Olin yllättynyt, että vielä sai Lotta-mukeja. Hyvä niin :).

    VastaaPoista
  3. Kivoja lankoja löysit. :) Minä kävin myös messuilla äitin kanssa ja olin pettynyt kun lankatarjonta oli mitä oli. Sentään sain ostettua Novitan sukkalehden :).

    VastaaPoista