perjantai 7. lokakuuta 2011

Palmikoita ja keskeneräistä luista

Päätin vähän kuvailla tekeleitäni, kun luonnonvaloakin oli kerrankin riittävästi. Eilen höpöttelin ystävälleni Marialle tekemistäni sukista, tässä ne ovat:

Lanka: Rico Design Superba bamboo (väri Bracken)
Menekki: 71 g
Puikot: 3.00 mm lyhyet bambusukkikset
Malli: Naisen neulotut palmikkosukat (Novita syksy 2008)

Nämä oli lyhyen ajan sisällä kolmannet samanlaiset palmikkosukat, joten jossain vaiheessa alkoi hieman puuduttaa tuo palmikon vääntäminen, mutta olen lopputulokseen kuitenkin tyytyväinen. Lankaa jäi vielä kohtuullisen paljon, eli kämmekkäät voisin vielä samalla mallilla tehdä. Täytyy vielä mietiskellä sitä.

Olen tänäänkin toteuttanut eilisen aamupäivän agendaa, löhönnyt tuolissa, katsellut Lovejoyta ja juonut teetä. Räkätauti on ja pysyy. En silti eilen, enkä tänäänkään ihan toimettomana (löhötessäni) viitsinyt olla, sain sentään kudottua luisia rakenteita. Tässä pieni vilautus puolivalmiista projektista:Todellakin siis puolivalmis projekti, sillä loin vasta silmukat toiseen sukkaan, "valmista" sukkaa saa alkaa mahdollisesti joskus yön tunteina päättelemään, mikäli sukkien saaja on töissä ja sukka istuu hyvin jalkaan.

Nyt palaan takaisin East Angliaan Lovejoyn, Tinkerin ja Ericin seuraan :).

4 kommenttia:

  1. Palmikkosukkamalli sopii hienosti tuohon lankaan. Taidan jossain vaiheessa napata mallin.

    VastaaPoista
  2. Marjut: Mä olin suorastaan yllättynyt miten hyvin se passaa tuommoiseen vähän levottomaan väriin. Palmikot on tosi jees, niitä on välillä vaan tylsä tehdä.

    VastaaPoista