perjantai 14. lokakuuta 2011

Välineurheilujuttuja

Piipahdin eilen Käsityö-Elisassa hyvin nukuttujen yöunien kunniaksi (ei ole niin itsestäänselvä juttu vakituisesti yötyötä tekevälle) ja ostin itselleni uutta tuttavuutta, Vuorelman Vetoa. Ihanan pehmoista lankaa ja mitkä värit! Pari kerää Maijaakin sujahti ostoskassiin.


Matkani jatkui Piikkopirtaan, josta hankin jotain, mitä olen jo pitkään tahtonut.


Vielä on kyllä harjoiteltava vyyhdin "purkua". Lontoosta ostamani Malabrigon lankavyyhdin loppu oli hyvin surullinen, sillä se meni ihan tuhannessa solmussa roskikseen. Vyyhti oli kyllä jo valmiiksi aivan solmuinen, Aade Longin vyyhdin tosin sotkin ihan itse ja roskiin meni sekin. Tänä aamuna olin täynnä taistelutahtoa ja otin kättä pidempää käyttöön.


Ja johan rupesi onnistumaan paremmin. Tosin pieniä solmunalkuja jouduin tässäkin selvittelmään, mutta lopputulos oli kuitenkin vaivan arvoinen. Kerästä tuli kuohkea ja kaunis.Ongelma vyyhtien kanssa on se, etten tiedä kummasta langanpäästä aloitan kerimisen. Joten solmuja on odotettavissa jatkossakin, jos en tuurilla osu aloittamaan siitä oikeasta langanpäästä.

Sain Annelta parit villasukat villasukkakeräykseen.


Käsityö-Elisassa odottaa kassillinen sukkia, Anjalinillakin muutamat ja "maailmalta" on vielä tulossa kymmenen paria (ainakin). Aika hyvin on pullat uunissa siis :). Maanantaina menemme Annen kanssa Mäntykodissa käymään, alustavasti sopimaan sukkien luovutuksesta ym. Keräys siis jatkuu edelleen.

Huomenna aion päräyttää Osaava Nainen-messuille. Nähtäväksi jää, saanko äidistä (rajoittimesta) seuraa. Voin kertoa, että ostan lankaa rajoittimesta huolimatta.

Ulkona on ihanan kuulas ja järjettömän kylmä ilma. Siispä takkiostoksille tänään.

3 kommenttia:

  1. Apua! Malabrigoa roskikseen! Kyllä sen vyyhdin pitäisi purkautua ihan molemmista päistä. Hauksaa kuulla, että muillakin on äitirajoitin:-)

    VastaaPoista
  2. Marjut: Niinpä on, Annella on taito hyppysissään :).

    Susu: Jep, roskiin meni. Harmitti kyllä ihan järjettömästi. Juu, äitirajoitin täälläkin :).

    VastaaPoista