tiistai 1. marraskuuta 2011

Hiljaisia juttuja

Kiitos kaikille mukavista kommenteista, ne lämmittävät mieltä! Alkaa vaan mennä tämä blogi kohtuu yksitoikkoiseksi, kun näin ennen joulua tulee näitä hyshys-neuleita vaan tehtyä ;).

Viime viikolla tutustuin itselleni uuteen lankakauppaan, Eurassa sijaitsevaan Luoviin lankoihin. Voinen kertoa, että löysin kaikkea ihanaa ja paljon. Lisäksi putiikista kerrottiin, että neliskanttiset bambuiset sukkapuikot ovat tulossa valikoimiin, joten taidan pysähtyä toisenkin kerran mummulaan mennessäni!

Tässä kuvaa viime viikkojen saaliista:


Regia Silk color, Lana Grossa Lyypekin tuliainen (kiitos Maria), Schoeller & Stahlin alpakkasukkalanka, Regia Highland Tweed, Schoeller & Stahl Mexiko cotton stretch, Gjestalin Maija, Trekking pro natura ja Gjestalin Jannea kahdessa värissä.

Erityisen iloinen olen tuosta alpakkasukkalangasta, koskapa luulin, ettei sitä oikein mistään saa ja sitten törmäsin siihen Luovissa langoissa ja olin myyty! Aivan ihanan pehmeää lankaa. Saattaa olla, että tuli värivalinnassa tehtyä huti, mutta saahan sitä sitten vaaleampanakin. Ei muuten, mutta näin pimeään aikaan on hankala erottaa silmukoita noin tummasta langasta.

Työpaikan vartija pyyteli toissayönä villasukkia, joten niitä sitten seuraavaksi tekemään, ehkäpä tuosta vihreästä Jannesta. Muitakin sukkia on kyllä runsain mitoin puikoilla valmistumassa.

Tänään kuitenkin treffaan Helin, joka on luvannut opettaa minulle varpaista varteen sukka-aloituksen :).

4 kommenttia:

 1. Kudon just parhaillaan "Jannesta" villatakkia, hyvä lanka, ehkä vähän löysät kierteet ja ehdottomasti liikaa solmuja langassa! Siis jatkoja.
  -Sari

  VastaaPoista
 2. Mahtaiskos olla maanantai-kappale/kappaleet? Sinuna pistäisin palautetta asiasta.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lankasaalis. Minullakin meinaa niitä salaisia juttuja olla eniten puikoilla...

  VastaaPoista
 4. Weba: Just manasin kaverilleni, että noin ihana lankakauppa, ja se on sen verran kaukana, ettei ihan sattumalta tule kuljettua ohi ;).

  VastaaPoista