tiistai 22. marraskuuta 2011

Linjoilla taas!

Marraskuun pimeydestä huolimatta minua on piristänyt lukuisat villasukkatoimitukset keräykseemme. Sain Susulta kassillisen sukkia ja Annelle oli töihin toimitettu niinikään kassillinen. Reippaasti yli sadan parin mennään :).

Viime viikolla ystäväni Maria yllätti minut lahjakortilla Lankabaariin. Heti seuraavana päivänä meninkin katselmoimaan valikoiman. Päädyin näihin Debbie Blissin Baby Cashmerino-lankoihin. Petrooli tuo väri kait on, kuva vääristää vähän. Kiitos Maria!Olen jo pidemmän aikaa katsellut Lankaidean nettisivuilta näitä Schoppel Wollen palloja, nyt ostoskoriin tarttui ihanat Jeans Ballit väreissä Rabbits food ja Night and mist. Lisäksi tilasin lisää Cascaden Heritage-lankaa, on vähän epävarmaa riittääkö yksi vyyhti tuohon yhteen huiviprojektiin.
Löytyipä myös (joululahjalleni) säilytyspussi. Aivan älyhieno!Kyseessä on siis Knitpro-vaihtopäille ja kaapeleille tarkoitettu puikkopussi. Minulla on näitä samanmoisia puikkopusseja jo 15 ja 20 cm sukkapuikoille. Kait tuollaiset itsekin ompelisi, mutta en sitten tiedä, kuinka paljon kangasta menisi harjoituskappaleisiin. Tosin projektipusseja meinasin kyllä tehdä ja vielä ennen joulua. Ne on sopivan helppoja tekeleitä minulle. Eli eikun Ikeaan ja kankaita hypistelemään!

Nyt sapuskaa napaan ja sitten teetä, kurkkukipu ja köhä ovat salaa päässeet iskemään. Toivottavasti saan häädettyä moiset pahalaiset nopeasti töitä häiritsemästä.

Iloista viikonalkua kaikille :)!

2 kommenttia:

  1. oih! kaikkee kivaa oot tilaillu/ hankkinu :) munki pitäis jaksaa tehdä postausta messuista :) kattoo nyt ku tästä taudista tokenee :/
    paranemisia sinnekkin päin <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo ensimmäisen kuvan langat:)

    VastaaPoista