torstai 10. marraskuuta 2011

Talven odotusta

Eilen lämpömittari meni pakkasen puolelle ja sai tämän naisen odottamaan talvea (ja joulua). Aamupäivällä työterveydestä palatessani askeleeni veivät aivan kuin vahingossa Käsityö-Elisaan. Myönnän kyllä, että olin aprikoinut uutta talvimyssyä, ja lisää vaaleanvihreää Janne-lankaakin piti ostaa. No, niinhän siinä sitten kävi, että ihanuuksia jäi taas haaviin .Alla on sitä mainittua Janne-lankaa ja nuo harmaat kerät ovat tuleva myssyni. Rico Design:n essentials soft merino aran. Aivan ihanaa lankaa! Olen katsellut Ravelrystä jo useita kivoja myssymalleja, saa nyt nähdä, mikä niistä on juuri se malli. Kuvasta puuttuu uudet pyöröpuikot, jotka ehkä pääsevät kohta huivin kimppuun.

Tänään olen saanut hirmuisesta väsymyksestä huolimatta paljon aikaan. Aloitin ystävälleni Marialle alpakkakämmekkäitä, ja elämäni ensimmäistä kertaa neulon englanninkielisestä ohjeesta. Ja hyvin sujuu! Vilautan vähän kuinka kivat niistä tulee.


Lisäksi siivosin tietokonenurkan ihan kunnolla. Pöydälle oli kertynyt rojua jos jonkinmoista, nyt turhat ovat roskiksessa ja siisti lokerikko piilottaa tarpeelliset välineet. Lisäksi laitoin tulostetut ohjeet omaan kansioonsa ja nekin ovat nyt siististi omalla paikallaan.

Nyt keittelemään iltakaakaota ja sitten nukkumaan. Jos vaikka tänä yönä se uni tulisi.

1 kommentti: