perjantai 27. tammikuuta 2012

BCN-lankakaupat

Olin jo etukäteen katsellut netistä Barcelonan lankakauppojen sijaintia ja lukenut muista blogeista juttuja. Aika monen kaupan osoitteet otin ylös, mutta ihan niihin kaukaisempiin en viitsinyt lähteä, vaikka metrokortti olikin taskussa. Tosin, pikaisen googlauksen jälkeen huomasin, että jotkin kaupat olivat muuttaneet tai lopettaneet. Muutamassa kuitenkin tuli vierailtua ja jotain pientä ostinkin.

...El corte ingles-tavaratalon lanka- ja kangasosasto (Rowania, Regiaa sekä paikallisia muovilankoja)


...Llanárium (Malabrigoa, Cascadea, Regiaa, Schoeller+Stahl...)

...All you knit is love (Dropsia, Malabrigoa, Filatura di crosa...)

Llanárium ja All you knit is love-kaupat olivat suosikkejani. Apua sai tarvittaessa ja paikan omistajat olivat hyvin sydämellisiä ja ystävällisiä. Näissä liikkeissä langat olivat (kotimaan hintoihin verraten) kohtuuhintaisia ja puodit oli sisustettu kauniisti, valoa oli paljon.

Lisäksi kävin Llanes tosca-nimisessä lankapuodissa (Katiaa, paikallisia muovilankoja). Siellä langat olivat tiukassa järjestyksessä tiskin takana ja tomeran näköinen rouva piti kuria yllä. En uskaltanut kuvata siellä, enkä myöskään hipelöidä lankoja. Vastaanotto oli kovin kalsea, ja lähdimmekin aika pian.

Mitä sitten tuli hankittua? No, aika vähän ja sellaista mitä olisin Suomestakin saanut. Mutta koska jotain kuitenkin halusin muistoksi Barcelonan puodeista, ja koska hintakin oli kohtuu huokea, niin näitäpä sitten:

All you knit is love


Dropsin Fabelia 150 g (meinasin, että lentokoneessa voisi tekaista noista jotain, mutta enpä sitten jaksanutkaan) ja australialaista merinovillaa tuollaisena topsina, täytyy varmaan hankkia värttinä!

Llanárium


Kaksi vyyhtiä Cascaden Heritagea (ja mitkä värit!), lisäksi 2.00 mm ja 2.25 mm lyhyet sukkapuikot ja tädille tuliainen, joka on jo viety.

Nyt sitten vaan seuraavaa reissua suunnittelemaan! :)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olen itsekin tyytyväinen, varsinkin noihin villahahtuviin :).

   Poista
 2. Voi missä paratiiseissa oletkaan saanut vierailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl toi Barcelona oli tämän harmaan ja kylmän talven keskelle tosiaankin semmoinen paratiisi-piristysruiske. Ihana loma oli :).

   Poista
 3. Hello Lotta, thanks for your words and your visit to my shop. Sorry for not speak very good English.

  Laia (Llanàrium)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Laia and welcome! Maybe some day i visit Llanárium again! Let's hope, that finnish knitters find their way to your lovely shop :).

   Poista