perjantai 24. helmikuuta 2012

Kotisukkaa pukkaa

Kuten tässä taannoin tuli kerrottua, olen potenut akuuttia villasukka-ahdinkoa. Nyt on vähän lievitystä siihen vaivaan.

Ihan perussukat Fabelista, resoria 7 cm, tiimalasikantapää ja sädekavennus.Kotisukat
Lanka: Drops Fabel
Menekki: 68 g
Puikot: Lyhyet Knitprot 2.75 mm

Olen ollut kovin ihastunut tuohon tiimalasikantapäähän ja paksummilla langoilla  ihan onnistuneet tiimalasit saanut. Jatkossa täytyykin harjoitella ohuemmilla langoilla sen tekoa, koska aika reikäiseksi lopputulos jäi tällä kertaa. No, eipä tuo kotisukissa haittaa.

Kävin tänään lääkärin vastaanotolla ja tuomio oli varsin tyly. Ranteeseeni on pesiytynyt jännetuppitulehdus. Sairauslomaa sain reilun viikon ja nyt jää kutominenkin siksi aikaa tauolle. Jännä nähdä, miten television katselu onnistuu ilman kudinta. Nyt kipulääkettä huuleen ja mobilatit kehiin.

3 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! Tuo on ikävä vaiva. Mulla oli kerran jännetulehdus (eri kuin jännetupintulehdus) molemmissa käsissä yhtä aikaa ja se oli aika tuskaa. Aamulla heräsin aina siihen, kun kädet kramppas nyrkkiin eikä auenneet kuin toisella kädellä vääntämällä. Hyi, se oli kyllä aika kamalaa... Mutta eihän siihen auta kuin lepo ja tosiaan särkylääkkeet ja -voiteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tässä on ihan luvan kanssa saanut huilata ja parannella. Alkaa jo pikkuhiljaa näkyä valoa tunnelin päässä :).

      Poista