perjantai 10. helmikuuta 2012

Rikki rakastetut

Kuukausi sitten esittelin ihan itselleni tehdyt Bonesit. Kyllä, Jitterbug on 100 % merinoa. Kyllä, olen käyttänyt oransseja ihanuuksia ahkerasti. Kyllä, niissä on reikä. Ukkovarpaan kohdalla. Mitä helkkaria?


No, nyt pitää sitten opetella parsimaan. Roskiin en laita noin kivoja sukkia yhden reiän takia. Tulipahan opittua ukkovarpaan kautta, että Jitterbugista tehtyjä sukkia pidetään vain pyhinä. Pah. Otin heti vahingosta vaarin ja aloitin Fabelista perussukat. Taidan tehdä samaan syssyyn kyllä useammatkin, koska poden tällä hetkellä akuuttia villasukka-ahdinkoa, eli suurin osa villasukistani on pahasti venyttyneitä ja nyppyyntyneitä. Ovat kyllä iankaikkisen vanhojakin, eli uudet sukat puikoille vaan.

Nappasin muutaman kuvan aamulla neulenurkkauksestani. Loppuvuodesta kirjahyllyt muuttivat alakertaan, kun iso akvaario myytiin ja vinttiin jäi tyhjää tilaa. Tero nikkaroi tv-tason ja telkku siirrettiin makuuhuoneesta nurkkaukseeni (siellä sitä ei koskaan katsottu). Vielä muutama viherkasvi, uusi matto ja valmista tuli. Keskeneräistä, äidin hihattimen alku ja omat perussukat.


Vyyhdinpuut ovat viherkasvien takana piilossa.

Tällaista tänään. Ehkäpä olen ahkera ja seuraavaan postaukseen saan jotain valmista näytille :).

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä mukava neuloa tuolla! änkeen sinne kyllä uudestaankin mahd. pian toivoisin ;)

  VastaaPoista
 2. Tule vaan, mukavampi seurassa on kutoa kuin yksin :).

  VastaaPoista
 3. Hippa! Löysin blogiisi Ravelryn kautta, kun katsastelin muiden tekemiä Boneseja. Malli on ihan suosikkini, vaikka vasta yhdet omaankin, ja teki mieli nähdä, miten muut ovat sukat tehneet. Minä valitsin langakseni Louhittaren Luolan Väinämöisen, joka on ohut, mutta siinä on reilusti keinokuitua (25%) vahvistamassa lankaa (koska meillä käytetään villasukkia aina, sisällä ja ulkona, kengissä ja lattialla, ja sukkaressut joutuvat kovalle koetukselle). Se on kestänyt hienosti, vaikka käyttö on railakasta. Ja tietty sen värit ovat niin ihanaiset myös... Ihan vaan, että jos vielä innostut tekemään samaa mallia, muttet halua nähdä reikiä sukissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, Väinämöistä taitaa yksi vyyhti löytyäkin, joten eikun kokeilemaan! :)

   Poista