keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Snowy-myssy

Ensiksi uusille lukijoille tervetuloa!

Sain tunnustuksen Eriparivillasukka-blogista (kiitos!) ja tässä tunnustuksessa valitaan 4-5 blogia, joilla on alle 200 lukijaa. Päätin antaa omasta puolesta tunnustuksen seuraaville blogeille:


Maanantain posti toi toi 5.5 mm ja 6 mm pyöröpuikkopäät 40 cm kaapeleihin ja niinpä pääsin aloittamaan Snowy-myssyni uudelleen. Minulla oli aiemmin vain 5.00 mm pyöröt ja ne olivat tuohon myssyyn liian pienet. No, sain myssyn uudelleen puikoille (6.00 mm, koska arvelin käsialani ja palmikoiden yhdistelmän olevan sen verran tiukka, että pieneksi saattaa jäädä)  ja aikani kitkuttelin vuoroin kutoen ja purkaen. Lanka ei kamalasti tykännyt purkamisesta, vaan meni pörröiseksi ja kuluneen näköiseksi. Pääsin kuitenkin aika kivuttomasti eteenpäin vain huomatakseni, että myssy on iso. Ja painava. Hiivatin murheenkryyni koko myssy. No, ei siitä niin kamala tullut, mutta harmittaa, kun näin kamalasti vaivaa sen eteen. Lankakaan ei ollut halvimmasta päästä. Ärh. Tässä nyt kuitenkin tuosta pannahisesta kuvaa. Ja kyllä, tiedän, että mallitilkku kannattaa aina tehdä. No, nytpä ei tullut tehtyä.Snowy-myssy (ravlink)
Malli: Teetee 2/2011 (malli 30/2/2011)
Lanka: Sandnes garn kashmir alpakka
Menekki:120 g
Puikot: Knitpro 40 cm pyöröt 6.00 mm

Aion tuon vielä päivällä höyryttää, jospa menisi vähän kasaan. En ole kovinkaan tyytyväinen lopputulokseen, mutta en tuota purkamaan enää ala. Lanka todennäköisesti menisi aika lailla huonon näköiseksi. Toisekseen, vaikka lanka on superpehmoista ja miellyttävää, on se aika painavaa, enkä oikein tiedä mihin tuota käyttäisi. Lapaset mahdollisesti, tulisi ainakin lämpöiset.

Puikoilla on tällä hetkellä äidin alpakka-hihatin, tosin ihan alussa vielä. Koitan saada sen ripeästi tehtyä, jotta siitä olisi iloa ja lämpöä vielä tämän talven aikana.

8 kommenttia: