sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Yksikätinen rosvo

En olisi arvannut, että kutomattomuus ottaa näin koville. Tottamaar nyt sitten olisi ideaa ja inspiraatiota vaikka mihin. Täytyy kyllä sanoa, että käsi on niin hiivatin kipeä, ettei tällä kyllä mitään kutomaan pystyisikään.

Äidin ja isän kanssa kävimme eilen ajelulla Salon seudulla ja piipahdimme Anjalinin synttäreillä. Isä halusi ostaa kutomattomuuslohduketta tyttärelle, ihanaa keväänväristä Puffalankaa! Nyt on ainakin hyvää aikaa etsiä tälle täydellistä (huivi?)mallia. 


Äiti näki Anjalinilla punaisen Anniksen ja tilasi heti käden parannuttua sellaisen. Nyt vaan lepoa ja huilia kädelle ja "keväämmällä" sitten kutomusten kimppuun. Ja eikun jonoa keräämään Ravelryyn :).

6 kommenttia:

 1. Kivannäköstä lankaa! :)

  Mulla ois blogissa sulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti käsi paranee pian!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa kun kävitte! Toivottavasti käsi tokenee taas pian neulomuksiin.

  VastaaPoista
 4. Parantamissäteitä kädelle lähettelen.

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä tosi harmillista,jos on kipuja niin ettei käsitöihin pysty!Mulla on kenkkuillut selkä ja puikkojen kilkuttelu osoittautui näin ollen tällä hetkellä mahdottomaksi - ja ai että se suututti!Mutta sitten huomasin että ristipistely onnistuu;siinä kun ei tule rintarankaan samanlaista liikettä kuin neuloessa.Toivottavasti käsi paranee nopsaan,että pääset taas tositoimiin! :)

  VastaaPoista