lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lankaa, lankaa, lankaa

Aika kivat oli kädentaitomessut! Kivoja lankoja tuli hankittua, tosin äiti-rajoitin ei ihan kaikin ajoin ennättänyt rajoittaa, kun silläkin oli kiire shoppailla. Tuttujakin nähtiin enemmän ja vähemmän :). No, vaatimaton lankasaaliini on tässä:


Kiitos Helin, että tuli bongattua nuo ihanat Merisockit! Nimittäin jos kyseinen neitokainen ei olisi alkanut ihastella niitä juuri, kun olin lähdössä pois Tapion kaupalta, niin olisi jääneet huomaamatta ihan kokonaan. Nyt niitä tuli hankittua 4 vyyhtiä, ihan mun värisiä! Lisäksi saaliina Vikingin Nordlysiä, Dropsin Fabelia pätkärääkättynä sekä yksivärisenä, Dropsin Alpacaa ja Baby alpaca silkiä.

Osalle kehittelin jo suunnitelmia, muut saa vielä hautua. Tässä välissä taidan mennä hetkeksi pötköttämään ja toivomaan, että alkava migreeni taittuisi. Olen siirtynyt viikko sitten kolmivuorotyöhön takaisin ja tässä on tulos, viikon aikana jo toinen migreenikohtaus. Ei vatsakaan kauaa kestä näitä särkylääkemääriä, eli tarttis tehrä jotain!

Vielä lopuksi kuva uudesta akvaariostamme, vanha alkoi olla jo kovin naarmuinen ja silikonitkin aika lailla huonossa kunnossa, ja kun hyvä tarjous tuli kohdalle, niin olihan uusi hankittava. Tässä siis uutukainen kalasoppamme. Litroja on 120, asukkeina rubiinitetroja, safiiritetroja, kiilakylkiä ja pohjalla pari monnista (kavereita odotettavissa lähiviikkoina).


Ihanaa kevätviikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Minä täällä vielä mietin, että lähtisinkö huomenna messuille. Nuo langat kyllä näyttävät ihanilta... Oliko paikalla muuten paljon lankakauppiaita? Entä oliko hyviä tarjouksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa mennä edes katselemaan. Lankakauppiaita oli mukavasti paikalla, mutta tarjouksia en edes sen suuremmin katsellut. Ostin niitä lankoja, joita olin jo etukäteen suunnitellut. Merisockit tosin olivat halvempia, kuin yleensä.

   Poista
 2. Oiii mikä ihana määrä LANKAA!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja! Ja mikä määrä! :)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä kasa ihania lankoja! Kaunis akvaario...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Vielä odotellaan, että muutamat kasvit alkaisivat vähän enemmän rehottaa, mutta muuten olen kyllä tyytyväinen akvaarion ulkonäköön.

   Poista
 5. Nams, mitä löytöjä! Jyväskylän messuja odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 6. Noita merisockkeja minäkin hiplailin eilen... Mut messuilta ostin vaan yhden tiskirätin tuliaiseksi blogikuvaajalle.
  Kalasoppa:-) Vieläkin kikatuttaa tuo sanonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti mä tiirailin, mut en havainnut sua messumassan joukosta. Kalasoppahan kuvaa erinomaisen hyvin tuota meidän akvaariota :D!

   Poista
 7. Hienon saalin sait. Voi ei, multa jäi Merisockit huomaamatta, vaikka samassa paikassa asioin!

  VastaaPoista