maanantai 23. huhtikuuta 2012

Raitapettymys

Tein Stripe study shawlin. Käytin lankoina Cascade heritage silkiä, vadelmanpunaista ja harmaata, kauniit ja voimakkaat värit. Ennen pingotusta huivi oli kuohkea ja kaunis, epäsymmetrinen muoto ei häirinnyt minua, ja suunnittelin antavani huivi lahjaksi. Olisi pitänyt vain kevyesti höyryttää se ja pistää pakettiin. Päätin jostain syystä kuitenkin pingottaa sen. No, pingotuksen jälkeen tajusin, että piloille meni. Nyt minulla sitten on omaan makuuni häiritsevän epäsymmetrinen huivi, jota en varmasti käytä. Enkä voi sitä kenellekään antaakaan, koska se omasta mielestäni on ruma ja piloilla. Jos nyt jotain hyvää tästä fiaskosta halutaan hakea, niin ymmärsin kerrasta, mistä pidän, ja mistä taas en yhtään.

Nyt vain seuraava huivi puikoille ja toivotaan, että se onnistuu paremmin. Mutta sitä ennen aion nauttia elokuvasta, isosta kupillisesta teetä ja rapsutella kissaa :).


5 kommenttia:

 1. Onko pingoittaminen peruuttamaton toimenpide? Sitä en vielä tiennytkään. Ainakin pitsihuiveista luulin, että niitä saattaa joutua pingoittamaan uudestaankin.

  Varmasti kuitenkin joku tykkää neulomastasi huivista, vaikket sinä siitä pitäisikään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tämä huivi venahti järjettömästi pingotuksessa, enkä kyllä keksi, miten sen saisi palautettua entisiin mittoihin.

   Poista
 2. Laita lahjalaatikkoon vaan. Minäkin luulin, etten saa röyhelöhuiviani kaupaksi, mutta niin vaan ensimmäinen, jolle sen näytin halusi omakseen.

  VastaaPoista
 3. Minulla taas ei pingotus kauaa kestänyt vaan Stripe Study Shawlini kutistui käytössä nopeasti entisekseen. En tiedä, vaikuttaako lanka asiaan, mutta ainakin se ainaoikeinneule vetää kasaan jo sinänsä.

  Minua epäsymmetrinen muoto ei haittaa kun käytän huivia kaulahuivina. Harteille heitettävänä shaalina ei oikein toimi itselläni.

  Jos pelkäät, että huiville ei ottajaa ole, niin minulle kyllä saa lähettää! Kelpaa aivan takuuvarmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, nyt täytyy osittain perua puheitani, olen mä sitä käyttänyt ja kait se ihan ok on. Mutta kasaanvetäytymistä en ole havainnut, mistä lie johtuu. Itsessäkin taitaa olla vähän vikaa, toi pingotus on vielä aika uus juttu, eikä ihan onnistunut ekan epäsymmetrisen huivin kanssa. No, väliäkö sillä ja uutta puikolle :).

   Pistetään korvan taakse tämä huivien uudelleensijoitus, pistetään tulemaan, jos ei omaa silmää miellytä ;):

   Poista