sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pitsihuivihullutus

Blogin nimen saisi kohta vaihtaa olevaksi sekaisin pitsihuiveista, eikä suinkaan sukista, kun ei niitä juuri täällä enää näy. No, aikansa kutakin ja sukkamotivaatiota odotellessa.

Toukokuun toista sunnuntaita fundeeratessa päätin tehdä äidille huivin. Katselin Ravelrystä sopivia malleja, ja kun tämä Lala's simple shawl osui silmiini, tiesin sen olevan juuri sopiva malli äidille, langalle ja tekijälle. Mallineule on yksinkertainen ja valmiissa pinnassa elävä ja kaunis. Lisäksi huivi oli riittävän aivotonta neulottavaa telkkaria katsellessa. Tällä kertaa ei tarvinnut pettyä lopputulokseen, huivista tuli juuri sellainen, kuin pitikin ja pingotuksen jälkeen sopivan kokoinen. Värikin passaa lahjan saajalle just eikä melkein!


Hilla (Ravlink)
Lanka: Hopeasäie Merino, väri Aunela
Menekki: 200g
Puikot: Knitpro 5 mm, 100 cm kaapeli

Tuosta langasta minulla on vain positiivista sanottavaa, ihanan pehmoinen neuletuntuma, eikä minkäänlaista langan halkeiluakaan ollut havaittavissa. Kaiken kaikkiaan vekkuli lanka ja onneksi tuota on vielä varastossa.

7 kommenttia:

 1. Todella kauniin huivin äitisi sai! :)
  Mullakin pukkaa huiveja! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi ja täälläkin ollaan huivituslinjalla:)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ei oo huivivillitys paha kyl :)

  VastaaPoista
 4. Upean värinen ja yksinkertaisen kaunis huivi!

  VastaaPoista
 5. Huivi näyttää tosi kivalta - varsinki mytyssä (siinä asennossahan se kaulallakin on). :o) Kaunis väri. Tämä lanka ei olekaan mulle tuttu, täytyy laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi ja väri!

  Jätin sinulle tunnustuksen blogissani!

  VastaaPoista