lauantai 19. toukokuuta 2012

Tapsan tahdit

Ihan ensiksi kiitän kaikista kivoista kommenteista ja toivotan tervetulleiksi uudet lukijat!

Helatorstaina kapusin Satakunnan liikenteen bussiin ja hurautin Poriin Sari-ystävän luokse. Turistiin, grillailtiin ja käytiin illalla kaupungilla viettämässä oikein kunnon tyttöjen ilta, oli ihan tosi hauskaa! Perjantaina sitten ryystimme kupilliset kaffetta ja lähdimme ajelemaan kohti Tapion kauppaa ja voi jee, mitä ihanuuksia perillä odotti! Olen kyllä käynyt aiemminkin Tapsalla, eli kaupan koko ei päässyt yllättämään "akkain taivaasssa"-kävijää. Kyllä sieltä sitten jotain mukavaa tarttui mukaan.


Kerrankin näin, että yhtään sukkalankaa en ostanut (joojoo Merisock on, mutta en mä siitä sukkia tee) huivi- ja tiskirättilankaa vain. Meinasin saada hepulin Merisock-laarilla, oli niin julmetusti vaihtoehtoja, että Sari joutui jo vähän hillitsemään ;). Aika kiva kokonaisuus tuli haalittua kasaan, Dropsin Baby alpaca silkiä kahdessa värissä, Dropsin Lacea kolmessa värissä ja Merisockia kahdessa värissä. Kluutilangoiksi ostin ihan testimielessä Dropsin Bomul-Liniä kolme kerää ja Gjestalin Føniä kaksi kerää.


Tässä vielä parempi kuva tuosta ylläolevassa kuvassa näkyvästä virkatusta korista. Itse en sitä ole tehnyt, vaan työkaverini Reetta. Kiitokset vielä, se on ihan mahtava ja niin tarpeellinen!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, eli ulos auringonpaisteeseen kluutia tikuttamaan :).

3 kommenttia:

  1. Mumskis, tuo Merisockin vihreä näyttää upealta. Eikä yhtään huonoja nuo muutkaan tuliaiset, ihania lankoja! Mulla saattoi ehkä käydä viikonloppuna neuleretriitissä vähän samaan tapaan - rahaa meni aika rutkasti... :-D

    VastaaPoista
  2. Kohta valmistuun mun tän hetken tekele, pitsineule, niin pääsen toteuttaan itseäni Tapsan lankojen kanssa :) vähän polttelee jo...
    t.kanssa-ostelija

    VastaaPoista