perjantai 8. kesäkuuta 2012

Koiranputkea puskee

Koiranputkisukat ovat olleet projektijonossani jo kauan, ja vasta nyt minulla oli juuri oikeanlaista lankaa ja juuri sopiva hetki tehdä sellaiset. Sukat valmistuivat ilta-auringon paistaessa terassille, ja toki halusin ne siinä samassa auringonsäteiden läikkeessä kuvatakin. Sukat ovat itselleni vähän isot (kuvausjalat ovat mökillä), mutta saajansa jalkaan ne sopivat, kuin nakutettu :).Koiranputkisukat (Rav-link)
Lanka: Gjestal Maija
Menekki: 85 g
Puikot: Lyhyet sukkikset 3.50 mm
Muut detaljit: 56 silmukkaa, tiimalasikantapää, nauhakavennukset

Tänään postista kolahti hieman piristystä, ensimmäinen Handu-lankani ja uusi kerijälaite. Aijee, että tuo lanka on kaunis, niin kaunis. Niin mun värinen. Kyseessä siis Handun luomuhuivilanka, väri Totinen lehtivihreä. 


Vielä 3 yövuoroa kesälomaan! En malta odottaa ja tekemistä kyllä piisaa! Lauantaina on KIP-päivä, sunnuntaina pääsemme mökkeilemään ja tapaamaan Teron kummeja, ja ihan pian sen jälkeen koittaa odotettu kesälomareissu! Iih!

Nyt kuitenkin aion mennä siivoamaan neulontatarvikekorini, järjestää levällään olevat langat omiin laatikkoihinsa ja sitten keittää kahvit. Toimeen siis!

7 kommenttia:

 1. Kauniit Koiranputket! Muistin juuri, että nuo ovat olleet minullakin jonossa jo vaikka kuinka kauan...
  Hauskaa KIP-päivää ja tietenkin kesälomaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi upeet Koiranputket! Ihanan väristä Handua! Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit sukat! Minun täytyy todellakin opetella käyttämään tuota ravelrya...

  VastaaPoista
 4. Kauniit koiranputket! Minäkin olen yhdet tehnyt ja lahjaksi.

  VastaaPoista
 5. Koiranputket kontteihin kissaihmiselle! Kelpais semmoset anopillekin:)

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteät koiranputket! Taas löytyi projektien kautta sellainen malli, mikä ei ole aiemmin puhutellut, mutta näin oranssina puhuttelee ja tuonhan voisi joskus neuloa! :D

  VastaaPoista