keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Nahkhiir

Kuten viimeksi lupasin, elukkateemalla jatketaan. Tämän nahkhiireksi nimeämäni huivin aloitin heti reissusta kotiuduttuamme, koska halusin jotain mukavan aivotonta puikoilla. Lanka on jo aiemmin kehuttua Punta yarnsin Merisockia, ihanaa pehmoista merinovillaa! Harmaatakin Merisockia varastossa olisi ollut, mutta ehkä tämä sammaleinen on enempi kesäinen. Tehdään harmaa sitten talven varalle.
Nahkhiir (Ravlink)
Lanka: Punta yarns Merisock space dyed
Puikot: 4 mm, 100 cm kaapeli pyöröissä
Menekki: 100 g

Kesälomaa on vielä viikko jäljellä. Meinaan keskittyä rentoutumiseen ja kutomiseen. Ehkä jotain pienimuotoisia kotimaan reissujakin tulee tehtyä. Saapa nähdä nyt :).

7 kommenttia:

 1. Tulipa siitä kiva, ihana tuo väri! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva huivi! Pistin omaankin jonoon sen. :) Jos joskus tarvii aivotonta huivia neulottavaksi.

  VastaaPoista
 3. Kyllä taitaa minullakin mennä jonoon tuo malli. Joskus on kiva tehdä aivotonta ja kun vielä tulee noin nätti, niin aina parempi

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan näköinen! :) Värikin on just passeli! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana vihreä lämmike! Simppelit mallit on joskus parhaita. :)

  VastaaPoista
 6. Kivan mallisia nämä viimeaikaiset huivisi!
  Piti tulla kertomaan, et nyt orkideaan pukkaa kukka:-)Se varmaan tuli kademielelle kun se toinen kukki niin komeasti ja päätti näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Olen itsekin ollut tosi tyytyväinen huiviteelmiini :). Mahtavaa, että orkidea kukkii! Täytyy tulla katsomaan sen kukintaa joku päivä! Orkideat on vaan niin nättejä!

   Poista