sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Still alive!

Kyllä täällä ollaan, vaikka ei mitään kuulukaan! Käytiin 9 päivän kesäreissulla Ranskassa ja Belgiassa, eikä sieltä juuri ehtinyt tänne huudella. Oli hieno reissu, ohessa muutama kuva minkämoisissa maisemissa sitä reissattiin.


Arc de Triomphe


La tour Eiffel


Musée du Louvre


Brugge


Kanaalilla

Reissu oli kertakaikkisen mahtava. Vietimme Pariisissa 4 päivää ja tuntui ihan riittävältä ajalta. Ehkä vielä katakombit olisi voinut käydä katsomassa, niihin ei enää aika riittänyt. Mutta muuten olen tyytyväinen kohteisiin, joissa kävimme, tai näimme, Eiffel-tornikin (ja aika iso osa Pariisista) tuli katsastettua vastapäisestä rakennuksesta yövalaistuksessa, oli aika huikea näky. Juhannusaattona kävimme Seinen risteilyllä, oli ihan kiva kokemus sekin.

Pariisin jälkeen Bruggeen siirtyminen oli loistava idea. Suurkaupungin sykkeen ja hektisyyden jälkeen sitä kaipasikin jo hieman pienempää ympäristöä. Brugge on ihana pikkukaupunki tunnin junamatkan päässä Brysselistä, ja nähtävää kyllä riittää. Muun muassa keskiaikainen keskusta-alue, kellotapuli ja kanaalit. Voisin lähteä toistekin, oli niin kiva paikka!

Reissussa neuloin ainoastaan paluulennolla, Reetan pinkit sukat pääsivät taas hetken matkaa eteenpäin. Mutta nyt tästä kotiuduttuani, jahka selviän pyykkivuoresta, aion jatkaa kotona marinoituja huiviteelmiä ja edellämainittuja sukkia. Uusiakin tekeleitä olisi mielessä jo, niistä sitten myöhemmin.

2 kommenttia: