sunnuntai 12. elokuuta 2012

Puolukkainen karoteeni

Uusimmasta Ullasta bongasin nämä Pia Tuonosen suunnittelemat Karoteeni-sukat. Omat Karoteenini ovat hieman puolukkaisemmat versiot. En ole vielä päättänyt, menevätkö nämä lahjakoppaan, vai jäävätkö itselleni. Lopputulos on joka tapauksessa erittäin mieleinen, tykästyin kovasti tähän malliin!
Karoteeni-sukat (Rav-link)
Lanka: Viking Ville
Puikot: Knitpro Nova Metal 3.00 mm
Menekki: 115 g

Tuo Ravelryyn vievä linkki on nyt laitettu sillä lailla, että tunnuksetonkin pystyy projektini näkemään. En ole tajunnut aiemmin, että linkki pitää jakaa julkiseksi.

Nämä sukat tuli neulottua uusilla Nova Metal-puikoilla ja voi että miten tykästyin niihin! Kävin jo hamstraamassa muutamat puikot lisää Lankamaailmasta. Neulepinnasta tuli tosi kiva, ei yhtään peltiä. Lanka liukuu mukavasti puikoilla ja työ soljuu sujuvasti eteenpäin. Olen positiivisesti yllättynyt!

Puikoille olisi tarjokkaita vaikka ja mitä. Tädille huivi, Reetalle kauluri, yhdet lahjasukat, lasten sukat ja lapaset, hihatin jne... En todellakaan tiedä, että mistä sitä sitten lähtisi taas liikkeelle. Joululahjakoppaakin pitäisi alkaa täydentää pikkuhiljaa.

Askartelin tässä taannoin aikani kuluksi tuon blogibannerin uusiksi ja päivitin ulkoasua vähän muutenkin. Tovi, jos toinenkin siihen hurahti, mutta lopputuloksesta sukeutui kuitenkin ihan vekkuli. Mitäs tykkäätte?

10 kommenttia:

 1. Sievät Karoteeni-sukat!
  Blogisi uusi ulkoasukin näyttää hyvältä, hauska tuo banneri-kuva! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat ja hieno on ulkoasu minunkin mielestä!

  VastaaPoista
 3. Kiva väri sukissa! Miten se onki, että aina syksyn lähestyessä se to-do-lista paisuu mahottomaksi? Niin käy joka vuosi, ihan sama neulooko kesän aikana vai ei.
  Taustan vihertävä väri on kaunis, samoin bannerin kuva. Se vain saa aikaan melkosen matkakuumeen johonki kivaan Eurooppalaiseen kaupunkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jokasyksyinen ongelma! No, ei muuta kuin tekemään, sillä siitä selviää :).

   Poista
 4. Uusi ulkoasu on kaunis! Mulla on ollu pienoinen neule-plääh, joten jonoa puikoille on taas kertynyt... Ja monet työt vielä aikataulutettuja, eivät ole kyllä parhaita neuleinnon palauttamistöitä. :-P

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkään blogin uudesta ulkoasusta ja tietysti myös sukista.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat! Novissa on kyl niin ihana pinta, kaikki lankamatskut liukuu niin kivasti siinä pinnalla!

  VastaaPoista
 7. Nämon nätit! :)
  Ja ulkoasusta tykätään myös.

  VastaaPoista