keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kettu repolaisen huivi

Jokin aika sitten tätini pyysi minulta isoa oranssia huivia. Pyörittelin malleja ja mietin, missä huivimallissa olisi riittävästi sekä leveyttä että korkeutta. Revontuli-huivi muotoutui lopulta tädin kääriytymishuiviksi, tällä kertaa yksivärisenä.Revontuli
Lanka: Austermann Step
Menekki: 200 g
Puikot: Knipro pyöröt 5 mm, 80 cm
Mitat: 210x90 cm

Kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy, huivi on niin iso, etten saa sitä kokonaan suoristettua. Kokoa on ihan parahultaisesti siis. Ilman katastrofinpoikasta ei tällä kertaa selvitty. Siitä on kiittäminen tuota perheemme nelijalkaista. Meinasi ihan oikeasti tulla äitiä ikävä kun kursin silmukoita kasaan, mutta paniikkiin nähden huivi selvisi aika pienellä arvella. Olen huiviin tosi tyytyväinen, toivottavasti tätikin pitää siitä.

Sain viime viikolla vekkulia postia Adlibrikselta. Tilasin taannoin Nancy Bushin kirjat Knitting on the road ja Knitting vintage socks. En tiedä kuinka pitkäksi projektijononi taas venahtaa, kyllä niin monta ihanaa mallia noissa kirjoissa on! No, pukin konttiin mahtuu vielä vaikka mitä ;).

12 kommenttia:

 1. Hieno on Revontuli yksivärisenäkin:)

  VastaaPoista
 2. Aivan Ihana Huivi! Mun kädet ei oikein vieläkään tykkää kutimista, pitäiskö siirtyä verhojen ompeluun?
  -Sari

  VastaaPoista
 3. No, nyt kyllä äire on lapsestaan ylpeä, mutta myös hieman kateellinen huivista :-)
  eikä noissa tuplapalmikoissaan mitään vikaa ole!

  VastaaPoista
 4. Ihanan räväkkä kääritytymishuivi!

  VastaaPoista
 5. Hulppean iso kääriytymishuivi! Näitä yksivärisiä Revontulia on tullut vastaan kovin vähän, nätiltä näyttää kyllä näinkin. Varsinkin kun väri on noin herkku.

  VastaaPoista
 6. Kyllä miniä osaa, värikin ihan kohdallaan:)

  VastaaPoista
 7. ja tätikin on tyytyväinen......

  vaihtari tulee, kunhan valmistuu. Joskus

  VastaaPoista
 8. Terveiset täältä keskeltä myrskyä! :) Villasukat tulee kyllä tarpeeseen, Nuutti on ihan rakastunut hänen keltaisiin lapasiin :) "Keltainen on niin kaunis väri!"

  VastaaPoista