perjantai 14. joulukuuta 2012

Snadia

Olen tässä parin-kolmen viikon aikana tikutellut pieniä sukkia ja lapasia vielä syntymättömille syliteltäville. Nämä ovat kyllä ihania neuloa, eikä pelkästään siksi että ne valmistuu niin äkkiä. Tässä nyt ensimmäiset satsit, jotka pääsivät kuvattaviksi. Munsta nää on kyl aika söpösiä!
Toim. huom. Kuvissa vielä höyrytystä vailla olevat lämmikkeet, koska riittävä päivänvalo.


Malli: Omasta päästä
Lanka: Gjestal Maija
Menekki: 10 g
Puikot: 2.50 mm


Malli: Omasta päästä
Lanka: Gjestal Maija
Menekki: 12 g
Puikot: 2.50 mm


Malli: Novitan Neulomon extraideat
Lanka: Novita Wool
Menekki: 30 g
Puikot: 2.50 mm

Puikoilla on tällä hetkellä useampiakin teelmiä, äidin huivi etenee (todella) hitaasti, mutta varmasti (joojoo äiti, kyllä se vielä valmistuu!), pikkuiset sukat, Rinsessamyssy ja Suvin tytölle tuleva villanuttu. Takin väri on samaa vekkulia sinapinkeltaista kuin äitinsä sukissa. Ihan kohtuullista vauhtiakin tuo etenee, mutta koska tämä on vasta toinen villatakkini (eka odottaa edelleen toista hihaa ja kasaankursimista), on pelkona tuo osaamispuoli. Olen nyt katsellut ohjetta epätoivoisena, kun kaikkea en vaan ymmärrä. Täytyy varmaan ottaa paniikkipuhelu täti-ihmiselle kursimisvaiheessa...

5 kommenttia:

 1. Voi miten pikkusia, eihän noihin mene lankaakaan paljon mitään :D Oispas joku jolle tuollaisia neuloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-in! Ne on niin pieniä! Ja ainahan niitä voi varastoon tehdä tai lahjoittaa vaikka paikallisen sairaalan synnärille? :)

   Poista
 2. niinpä, näihinkin vois käyttää keränloppuja.......

  sanoo täti.

  VastaaPoista
 3. Hihii, maltan tuskin odottaa takkia! :) Mut ei paniikkia, oikeasti :) Törmäillään töissä, lähden nyt taas hamahelmien kimppuun.

  VastaaPoista