lauantai 19. tammikuuta 2013

Räjähtävät fabelikset

Tammikuun alussa otin puikoille Broken seed stitch-sukat. Tein näitä aina välillä kotosalla ja hiljaisina yön tunteina töissä ja eilen ne vihdoin valmistuivat. Aika sopivasti, sillä lämpömittari näyttää -15 pakkasastetta, joten hyvään aikaan pääsevät lämmittämään työkaverini Sadun jalkoja :).kuvausassistentti tunki kuvaan kera mustien sukkiensa ;)

Broken seed stitch socks
Lanka: Drops Fabel; valkoinen ja pätkävärjätty (väri wine)
Puikot: Lyhyet sukkikset 2.5 mm
Menekki: 73 g

Perussukathan nämä ovat taas niillä omilla tuunauksilla; ranskalainen kantapää ja nauhakavennus.Ihan kivat näistä kyllä tuli, mutta itse pidin enemmän pohjan raidoituksesta kuin tästä räjähtävästä helmineuleesta. No, nämä on nyt kokeiltu ja katsotaan tuleeko tehtyä toiset. Ehkäpä tummasävyisemmät voisivat olla enemmän mieleeni ja toinen lanka semisolidia mieluummin kuin pätkävärjättyä.

Tänään on luvassa pikkutytön neuletakin viimeiset fiilaukset ja viimeistelyt. Muutama sauma siis ja hihojen kiinnitys. Sitten on valmista, ja toivotaan ettei lapsi ole jo kasvanut ohitse villatakista :).

15 kommenttia:

 1. Ne on hienot! Toimii mun mielestä hyvin ainakin tämän pätkävärjätyn langan kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Minusta on kovasti nättiä sekä räjähtävä helmineule että pohjan raidotus :)

  VastaaPoista
 3. Vau, todella hienot! Oon jo sadatta kertaa luvannut itselleni, et tekisin tolla ohjeella sukat!

  VastaaPoista
 4. Kivat on sukat ja mieletön uus banneri! ^^ <3<3

  VastaaPoista
 5. Ovatpa nätit! Muakin miellyttää tuossa mallissa ylipäätään enemmän ne jalkapohjan raidat, minkäs sitä raitamaanikko itselleen mahtaa. :D

  VastaaPoista
 6. Todella kivat! Täytyykin ite miettiä näitä sukkia taas... :D

  VastaaPoista
 7. Mä oon monesti jo käynyt ihailemassa näitä sukkia täällä, mutta en oo jättänyt mitään kommenttia. Sukat on ihanat. Mä haluan enemmän ja enemmän tehdä ko. ohjeella sukkaset. Näissä on jotain tosi veikeetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! Siitä vaan väkertämään, toi on ihan superhelppo malli! :)

   Poista