torstai 3. tammikuuta 2013

Twistaillen

Kipaisin Lankaideassa joululomalla ja nappasin mukaan pari kerää Regia extra twist Merino-sukkalankaa. Värivalikoima oli omaan silmään aika suppea, joten päädyin melko turvalliseen beessiin / luonnonvalkoiseen. Aloittaessani nämä sukat olin hieman skeptinen mitä tulee sukan kestävyyteen, joten päätin tehdä aluksi ihan vaan perussukat testikäyttöön. En alkanut kikkailla sen kummemmin kuvioita, jos eivät sitten kestäkään käytössä. Sukanvarren resorin korvasin ainaoikein-reunuksella, vaihteen vuoksi. Teron mielestä nämä ovat ihan tukisukkien näköiset, eikä ole siinä ihan väärässä. No, kyllä näillä kotona kelpaa sipsutella.Malli: Omasta päästä kotisukat
Lanka: Regia extra twist Merino
Puikot: 2.25 mm lyhyet sukkikset
Menekki: 67 g

Nämä nimenomaiset sukat ovat tätä kirjoittaessakin jalassani. Ovat ihanan lämpöiset ja pehmeät, eivätkä kutita yhtään! Siksi tietysti toivon, että ne kestäisivät käytössä.

Olen meinannut uuden vuoden kunniaksi opetella neulomaan sukat magic-looppaamalla sekä varpaista varteen että varresta varpaisiin. No, katsotaan mitä saan aikaiseksi. Olisi tässä kyllä noita keskeneräisiäkin, joita olen kyllä tikutellut aina välillä. Ihan hunningolle ne eivät siis ole joutuneet :).

4 kommenttia:

 1. Nuohan olisivat loistavat myös unisukkakäytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten kyllä, mutta en koskaan käytä villasukkia nukkuessani, paitsi jos olen kipeänä.

   Poista
 2. Onks hermot tallella meidän neidin villatakin suhteen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvästi on tallella! Oon tehnyt sitä vähän kerrallaan, pikkuhiljaa. Enää puuttuu puolet toisesta etukappaleesta, hihat ja viimeistely. Ja se kokoon kursiminen. Kääk :D.

   Poista