sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sammalmetsä

Tämän huivin olen aloittanut 1.11.2012. En edes tarkalleen muista, miten se jäi lojumaan projektikorin pohjalle näin pitkäksi aikaa, ehkä joululahjojen neulominen kiilasi edelle tai jotain sen kaltaista. Villatakista päästyäni otin itseäni niskasta kiinni ja jatkoin sitkeästi huivin tekemistä. Onneksi olin älynnyt merkitä ylös tarkan kerroksen johon aikanaan jäin, sillä ilman näitä muistiinpanoja olisi huivi mennyt kyllä purkuun. Huivi tulikin tehtyä sitten valmiiksi asti saman päivän iltana, jona sen poimin projektikoristani uudelleenkäsittelyyn.

Mallia muokkasin sen verran, että reunan virkkuun (yäk) korvasin 2 oikein yhteen + langankierto-kerroksella ja sen jälkeen neuloin vielä yhden kerroksen oikein ennen silmukoiden päättelemistä. Reunoihin halusin ehdottomasti isot sakarat, ja se teki pingotuksesta helpon ja nopean toimenpiteen.

Eilen tuli testattua ravintolaillallisella tuo huivi kun flunssan jälkimainingeissa vähän käsivarsia vielä paleli. En olisi ikinä uskonut, että seitinohut huivi saattaisi niin paljon lämmittää! Tässä nyt meinaa käydä niin, että tie vie Puffalan nettikauppaan kliksuttelemaan ostoskoriin lisää tuota unelmalankaa, täytyyhän mun itsekin saada tuollainen ihana ja lämpöinen unelmahuivi ;).

Tämä on muuten sadas julkaisuni! Ajatella, vastahan sen ihan ensimmäisen tekstini tänne kirjoitin :).Malli: Feather and fan comfort-shawl
Lanka: Huivi-Puffa (väri Keiju)
Puikot: 3.5 mm, 80 ja 100 cm pyöröt
Menekki: 100 g
Koko 180 x 90 cm

14 kommenttia:

 1. Onpa upean iso huivi! Ja kauniin värinen. Varmasti on lämmin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja iso! Näyttää kyllä komealta ja kuulostaa lämpimältä :D

  VastaaPoista
 3. Upea! Tohon on niin ihana varmaan rullata itsensä kylmällä säällä!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kääriytymishuivi, ihana vihreä.

  VastaaPoista
 5. Ihanan iso huivi ja tosi kauniin värinen!

  VastaaPoista
 6. Ja taas äiti kiittää ja kumartaa ahkeraa neulojaa! Huvi on lämmin ja oikean värinen...

  VastaaPoista
 7. Vihreä väri on justhyvä valinta nimeä myöten.Yksi oivallus synnyttää toisen ja silmukoitavaa riittää....mitä puikkoilee miniäni seuraavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Oranssia villatakkia täällä tikutellaan. Ja samalla yritän jatkaa hyvin marinoitunutta huivintekelettä. Katsotaan nyt mitä näistä tulee.

   Poista
 8. Upeita huiveja sulla! Ja ihania sukkia :)

  VastaaPoista
 9. Vastavierailulla :)

  Aivan ihana huivi, ja värikin miellyttää silmää!

  VastaaPoista
 10. Ihana huivi. Rakastan vihreää ja varsinkin sammalta.

  VastaaPoista