keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Oravannahkoja

Olen jo pitkään ihaillut blogeissa ja Ravelryssa esiintyneitä pöllölapasia. Itsellä ei tuo kirjoneule oikein taivu, joten neuvottelin asiasta Tiinan kanssa ja pääsimme sopimukseen oravannahka-kaupoista. Tiina neuloi minulle nuo ihanaiset pöllöt ja saattaa olla etten raaski käyttää niitä ollenkaan ensi talvena, ovat niin ihanat, että ehkä täytyy laittaa raameihin. Katsokaa vaikka!


Minä puolestani lupasin neulaista Tiinalle polvisukat. En ole juurikaan tehnyt polvisukkia, joten jonkinlaista ohjenuoraa tarvitsin koitokseen. Varren ohjeen otin Sukkasillaan-kirjasta, malli on Farkkunaisen polvisukat. Kantapään sooloilin ranskalaiseksi, samoin kärkikavennukset tein oman pään mukaan tavis-nauhakavennukseksi.Malli: Farkkunaisen polvisukat + omat sooloilut
Lanka: Vuorelma Veto
Puikot: 2.50 mm
Menekki: 156 g

Koska pöllölapaseni ovat niin mielettömän hienot, päätin että extrasukkapari on vähintäänkin tarpeellinen lisäys vaihtopakettiini. Janne-langasta sukeutui mukavat nilkkasukat Tiinalle.Malli: Karoteeni (Ulla 2/12)
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3.00 mm
Menekki: 102 g

Ihanaa, että taas pääsee terassille kuvaamaan neuleita! Kyllä on niin kivaa, että kesä (ja kesäreissut) on kohta täällä!

9 kommenttia:

 1. Ah, näitä oravannahkoja! <3 Hyvin nukutti päikkäreillä uudet sukat jalassa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat lapaset ja vastalahjat myös:)

  VastaaPoista
 3. Sukkien oranssi on kyllä niin ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Pitko! Tykästyin tuohon oranssiin itsekin, se on kuin aurinko :).

   Poista
 4. Ihania vaihtolahjoja, tuo moranssi on kyllä niin herkkuväri, niin sukissa kuin lapasissakin (joita yleensä näkee sinivalkoisina ;oP ).

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Mä olen päättänyt jo viime vuonna, et heti kun tuollaiset pöllölapaset tulee vastaan, niin ostan ne. Makso mitä makso, oot onnekas kun oot saanut noin hienon väriset pöllöt itsellesi :)

  VastaaPoista
 6. Ihana toi kuva, jossa kissakin varpistaa:-)

  VastaaPoista