torstai 5. syyskuuta 2013

Lehmus

Tämä pitsihuivi on roikkunut jonossani aika kauan. Nyt vihdoin päätin ottaa puikot kauniiseen käteen ja alkaa työhön. Huivi edistyi mukavasti ja olikin mielestäni kovin simppeli ja leppoisaa neulottavaa. Pistin huivin pingottumaan valmiina ja mitä näen! Monta lehteä on ihan vinksallaan, mallineule on mennyt monesta kohdasta ihan sekaisin. Huvittavaa tässä on se, että en itse ole huomannut mitään neulonnan aikana! Noniin, taisi siis jäädä yksi fuksian värinen huivi itsellekin, koska eihän tällaista nyt kenellekään kehtaa antaa.

Jos nyt jotain positiivista halutaan hakea, niin väri on kauniin intensiivinen, kokoa riittää ja lanka on unelmanpehmeää eikä varmasti kutita. Eikä niitä virheitäkään nyt oikeastaan huomaa, sillä aika harvoin pidän huivia tuolla tavalla hartioilla. Naurattaa kyllä tämä sattumus, virheitä tuli ja paljon mutta ei harmita yhtään. Kerrankin näin päin!

Lanka on Bruggen ihanimmasta lankakaupasta Stikkestekistä, harmi ettei tarjolla ollut muita värejä kuin tämä ja tummansininen (vai oliko se musta?), olisin nimittäin hamstrannut aika reippaasti näitä keriä matkalaukkuun, hintakaan ei päätä huimannut.

Minulla on jokin kummallinen päähänpinttymä, että huivilla pitäisi aina olla samansävyinen myssy kaverina. No, tällä ainakin täytyy olla, koska mitään samanlaista väriä myssy- / tai lapaslaatikosta ei todellakaan löydy. Samansävyistä alpakkasilkkiä taitaa löytyä lankavarastosta...Malli: Lehmus-huivi
Lanka: Lana grossa lace merino
Puikot: 4.00 mm
Menekki: 57 g

7 kommenttia:

 1. Mahtava väri, todella psykedeelinen! Ei tuosta ainakaan kuvan perusteella mitään virheitä huomaa, ennemmin rupeaa kuvio vilistämään silmissä ärmäkän värin takia. :D Mutta hyvä, ettei virheet harmita itseäsi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön väri!
  Mä yritin oikein tiirata, että missä niitä virheitä on, mutta en mä mitään huomannu. Ei siis kovin merkittäviä, hyvä ettei sua harmita. :) Ja hyvä, että sulla on joku tekosyy pitää huivi itselläsi!

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen huivi ja nätti on mallikuviokin, ei kyllä huomaa kauempaa ainakaan virheitä :)

  VastaaPoista
 4. EI näy vinksottavia lehtiä kuvissa, upea pinkki!

  VastaaPoista
 5. Onpa upea eikä mikään näytä olevan vinksallaan.

  VastaaPoista
 6. Voi, minäkin olen ihan vinksallaan tuohon huivin väriin. On se niin ihana.

  VastaaPoista