sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Raspberry valley

Aloitin nämä sukat alunperin matkaneuleeksi Saksan matkalle, totuus on että yhtään ainoaa silmukkaa näistä sukista en neulonut matkalla. Ilmeisesti olin unohtanut purkaa keskeneräisen työn suljetusta projektipussukasta ja hämmästys olikin melkoinen kun löysin pussin käsityökoristani. Olin unohtanut näiden sukkien olemassaolon ihan kokonaan. No, ongin ufot korista ja äkkiä tulikin valmista.

Nämä sukat oli kyllä ihan mahtava telkkarineule! Alussa on pientä jännitystä, kun kuvio aloitetaan vaakasilmukoilla, posotellaan 20 kerroksen mittainen kuvio ja lopetetaan taas vaakasilmukoihin. Loput sukasta saakin kutiloida "automaattiohjauksella". Kuvio erottuu sukista vähän suhmuisesti, mutta liekö tuo tarkoituskin. Kivat sukat näistä kyllä tuli ja pingoituksen jälkeen ihanan sileät ja tasaiset.
Malli: Spey Valley
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2.25 mm
Menekki: 72 g

Jokasyksyinen sukatus alkaa jo vallata mieltäni. Oma sukkalaatikko kaipaa jo päivitystä, puhumattakaan muista kroonisesta sukkapulasta kärsivistä, jotka lähipiiriin kuuluvat. Itselleni riittää ohuet tai paksut perussukat ilman mitään pitsiä tai palmikoita, muille tykkään taas tehdä edellämainituilla tyyleillä. Tietenkin, jos pyydetään erityisesti sileitä sukkia niin se on asia erikseen, mutta muuten meinaan vähän kyllästyä jos paukautan kerralla 5 paria perussileitä sukkia...

7 kommenttia:

 1. Oi mitkä ihanaiset sukat ja mikä upea väri!!!

  VastaaPoista
 2. Huikean väriset sukat. Herkulliset!

  VastaaPoista
 3. Kuvio on kiva vaihtoehto niille perinteisille väriraidoille, joita itse yleensä sukkaan pukkaan. :)

  VastaaPoista
 4. Vaakasilmukoita? Jännittävää! Näyttää kovin kauniilta. :)

  VastaaPoista
 5. Ooo miten kauniit! Aika napakan väriset :)

  VastaaPoista