maanantai 16. syyskuuta 2013

Sindbad Merenkulkija

Tämä on kaikkiaan kolmas pari, jonka kutiloin Merenkulkija-mallilla. Aivan ihanat sukat, mutta tällä kertaa palmikkokuvio tökki kohtuullisen paljon. Jouduin jatkuvasti tarkistamaan millä kerroksella kunastikin olin ja aina välillä jouduin korjailemaan palmikonkiertoja oikein päin. Myös vasemmassa sukassa jalan päälle tuleva palmikko tuotti päänvaivaa ja jouduin tosissani tankkaamaan ohjetta. En tiedä mistä johtuu tämä matalapaine, sillä aiemmin näiden neulonta on ollut todella sukkelaa. Valmiiksi kumminkin tulivat ja se on pääasia.

Olen nämä kaikki kolme sukkaparia tehnyt 2. kaaviolla, tykkään palmikon ulkonäöstä ja pelivaraakin on, koska 2. kaavio on huomattavasti lyhyempi kuin 1. kaavio. Kuvissa näkyy vähän huonosti tuo kantapään sivua kulkeva palmikko. Vika oli nyt kuvaajassa, palmikossa ei ole virhettä tai vikaa, en vaan hiffannut pyytää miestä kääntämään jalkaa riittävästi ;). Tämä sukkamalli on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani!

Langan väri ei ole noin mintunvihreä, enemmänkin omppuinen. Ei oikein onnistu nämä värisäätelyt minulta, kameran takana en joudu kovin paljoa olemaan.Malli: Merenkulkija
Lanka: Opal 8-fach
Puikot: 3.00 mm
Koko: 42-43
Menekki: 150 g

7 kommenttia:

 1. Todella komeat! Kiva nähdä sukat "livenä" tällä lyhyemmälläkin kaaviolla. Ajattelin kutoa ainakin yhdet joululahjaksi.

  VastaaPoista
 2. Todella ihanat! Välillä tökkii kyl jotkut ns. "luotto-ohjeet", syynä lienee vuorovedet yms. kaikki mystinen, kun sitten joskus niitä jaksaa taas innolla neuloa uuestaan !

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat sukat, nätti palmikkomalli :)

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat! Mikä siinä onkin, ettei välillä saa tyyliin oikeaa ja nurjaa oikeisiin kohtiin ja taas toisinaan joku fair isle -palmikko menee tuosta vaan... ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot sukat! Ihana palmikkokuvio.

  VastaaPoista