tiistai 8. lokakuuta 2013

Kalajokiset

Työkaverini pyysi minua tekemään muutaman parin sukkia perheelleen. Rajoituksia lankojen värin tai paksuuden suhteen ei annettu, joten pääsin tekemään juuri sellaisia sukkia, jotka miellyttävät omaa silmää ;).

Vikingin Vilmaa sattui löytymään varaston puolelta sen verran riittävästi, että arvelin siitä muotoutuvan mukavasti Kalajoki-sukat. Ja niinhän siinä taas kävi, että valmiiksi tulivat sukkelasti ja lankaakin jäi vielä, ei ehkä ihan sukkaparin verran, mutta ehkäpä kämmekkäiden verran. Malli on hyvin koukuttava, "neulon vielä tuon seuraavan mutkan"... Omia mausteita lisäsin sen verran, että anatomisen kärjen korvasin ihan tavallisella nauhakavennuskärjellä.

Sukista tuli tosi kivat. Olen hirmu tyytyväinen tuohon voimakkaaseen väriin ja vekkuliin kuvioon. Tietysti olisi ollut vielä kivamman näköistä, jos olisin jaksanut mallata kuvion jatkumaan ihan kärkeen asti, mutta näin nyt tällä kertaa ja tehdään se anatominen kärki sitten, kun on mahdollista sovittaa sukkia :).
Malli: Kalajoki
Koko: 39
Lanka: Viking of Norway Vilma
Puikot: 2.50 mm
Menekki: 79 g

5 kommenttia:

  1. Pirteän väriset Kalajoet. Kalajoki on kyllä kiva malli, valmistuu nopeasti kun aina vaan haluaa tehdä yhden mutkan lisää. :)

    VastaaPoista
  2. Hää, mäkin olen neulonut joskus pinkit Kalajoet! :) Pinkki on aina hyvä.

    VastaaPoista
  3. Kalajoki on minulla edelleen tekolistalla; ehsinköhän ikinä sinne asti.

    VastaaPoista