torstai 10. lokakuuta 2013

Ruutusukat

Toinen pari työkaverin joulupukin konttiin valmistui hieman hitaammin kuin ensimmäinen pari. Näiden sukkien mallineule osoittautui ennakko-odotuksista huolimatta ihan sairaan tylsäksi ja meinasin jossain vaiheessa jättää nämä kesken ja aloittaa jotkut ihan muut sukat. Päätin kuitenkin, että valmista on tultava juuri tällä mallilla, koska nämä sukat halusin alunperinkin neuloa. Sitkeys palkittiin ja lopputulos on oikein hyvä. Sukkien pinta on eläväinen ja mallineule joustaa mukavasti.Malli: Rudy Got Sole
Lanka: Austermann Step
Puikot: 2.50 mm
Menekki: 80 g
Koko: 43

Kolmas sukkapari tuli tehtyä jo tutulla Colonel Mustard Socks-mallilla. Kuvia ei nyt ole, sillä tämä sukkapari on kokoa 36, enkä näin ollen lähde venyttelemään niitä omissa jaloissani. Näin pieniä sukkablokkejakaan minulla ei ole. Muokkasin mallia jälleen sport-paksuudelle ja silmukkamäärät naisen koolle sopivaksi. Tarkemmat muistiinpanot olen kirjoittanut Ravelryn projektisivulle :).

5 kommenttia:

 1. Vaikka sukkia oli tylsää neuloa, lopputulos on tosi nätti.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen äijäsukkamalli!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen malli! Oon etsiskellyt jotain miessukkamallia, kun en jaksa tikuttaa niitä 45 perussileänä... Täytyy laittaa suosikkeihin! :-)

  VastaaPoista
 4. Hienot korinpohjasukat! Komppaan Krisseä siinä, että pelkät oikein-nurin-ruudutkin tuntuvat jo kiinnostavilta, kun tehdään riittävän suuria sukkia... ;)

  VastaaPoista