sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Silver lining

Karkkisukista päästyäni pistin puikoille sille samalle työkaverille ylipolvensukat. Oli muuten melko haastava tehtävä löytää ohje nimenomaan ylipolvensukille. Toki olisin voinut muokata polvisukkamalleja, mutta koska tykkään valmiista ohjeista enemmän, nappasin ohjenuoraksi tämän Yhteishyvästä löytyneen ohjeen.

Lanka oli melko jännittävä, hopeaisen harmaa ja tummanharmaa säie kiedottuina toisiinsa, joka edisti tietynlaista halkeilemista. Väri asettui kuitenkin todella kauniisti valmiissa neuleessa ja siitä halkeilustakin selvittiin kunnialla. Muutamat extrasentit tein vielä varteen, jotta varmasti ne yltävät polvien yli kuten työkaverini toivoi. Lopputulokseen olen tosi tyytyväinen. Itsellenikin kelpuuttaisin tällaiset, vaan kuka ne minulle neuloisi? Nyt on taas kädet täynnä lahjojen tekoa (huomaattehan, keksin perinteiseen tapaan lisää lahjottavia, "kun tässä taas tätä aikaa on hyvin"...).
Lanka: Gjestal Ragg Soft
Puikot: 3.00 mm
Menekki: 240 g

7 kommenttia:

 1. Kauniit ja varmasti kätevät sukat: käyvät hameen kanssa ja muuten vaan lämmikkeenä. :)

  VastaaPoista
 2. Ovatpa kauniit! Mäkin tahtoisin tuommoiset ylipolvensukat, mutta en saa itselleni aikaiseksi edes polvisukkia! Lankoja on vaikka lampaat söis, mutta aina laitan muille neulomisen itseni edelle. Äh, mun pitää taas alkuvuodesta vähän ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Ja tuollaiset ovat tosi monikäyttöiset, sukkikset vaan alle ja takki päälle! :-)

  VastaaPoista
 4. Vou miten upeet!!! Noissa kyl sit tarkenee kipitellä upeena viel pakkasillaki!

  VastaaPoista
 5. Kauniit ovat! Haluaisin tuollaiset itsellenikin, mutta en ole vielä keksinyt, miten ylipolvensukat saisi pysymään kävellessä ylhäällä. Kokeiltu on sukansuuhun neulottu kuminauha ja muut nauhat.

  VastaaPoista
 6. Ovatpa upeat! Kaunis, tyylikäs väri.

  VastaaPoista