tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulu hiihdellen

Ei kylläkään murtsikkaa kun tämä etelän joulu on melko vähäluminen (+4 astetta, vesisadetta). Joulu hiihdellään kuitenkin töissä tänä vuonna, mahdollisesti nämä sukat pääsee mukaan lämmittämään nuhanenän jalkoja. Jouluflunssa otti tiukan niskalenkin sunnuntai-iltana kun tulimme sukuloimasta. Toivottavasti saan pidettyä plenskan sen verran hallinnassa, että jaksan paiskia töitä koko joulun. Onneksi työni on toimistotöitä, joten voin hautautua työpisteeseeni teemukin ja nenäliinavuoren kanssa!

Tähän malliin törmäsin, kun etsiskelin pintaneulemallia semisolidille ja hiukan lätäköityvälle sukkalangalle. Olikin mukavaa ajanvietettä, sai kutoilla ihan automaattiohjauksella taas. Halusin ottaa Wollmeisen sukkalangan kanssa uusintakierroksen, sillä edelliset perussukat menivät jostain syystä mönkään ja suorastaan lepattavat jaloissa. Nämä kuitenkin ovat oikein onnistuneet ja voinen ehkä alkaa suunnitella seuraavia wollesukkia :).Malli: Ski Track Socks
Lanka: Wollmeise Twin
Puikot: 2.25 mm
Menekki: 90 g

Rauhallista ja ihanaa joulua kaikille lukijoilleni!

3 kommenttia:

  1. Somat ovat!
    Parannellaanhan vikkelään kumpikin, mullakin tuli inha joululenssu. Mutta pidetään lenssut kurissa, niin jaksetaan töitä paiskia. :) Hyvää joulua ystävä hyvä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa suunnitelmalta! Hyvää joulua sinnekin ja rauhalliset työyöt! :)

    VastaaPoista