maanantai 30. joulukuuta 2013

Pukinkontti 2013

Tänä vuonna pukinkonttiin keräsin muutakin kuin itsetehtyä. Lähinnä hemmottelua, makeaa, tarpeellista ja lapsille lapsellista. Ajattelin nyt vähän vilauttaa millaisia lahjoja puikoilta sitten pääsikään...

Äidin kumkvatti-sukat
Malli: Perussukka omin maustein
Lanka: Hopeasäie Cash
Koko: 39
Puikot: 2.25 mm

Isän guacamole-sukat
Malli: Perussukka omin maustein
Lanka: Drops Fabel
Koko: 42-43
Puikot: 2.5 mm

Maijan lovikkalapaset
Lanka: Hjertegarn Incawool (kaksinkertaisena)
Koko: 3-vuotias
Puikot: 8.00 mm

Jussin lovikkalapaset
Ohje: Ks. yllä
Lanka: Hjertegarn Incawool (kaksinkertaisena)
Koko: Miehelle
Puikot: 8.00 mm

Tänä vuonna muistin myös itseäni. Huonosta ääreisverenkierrosta kärsivänä paksut sukat tulevat tarpeeseen, joten sellaiset päätin tehdä rouheista alkuperäislangoista. Punainen pohjalanka on Rintalan tilan sukkalankaa ja harmaa tehosteraita Villa Laurilan suomenlampaan sukkalankaa (isänpäivälahjasukista ylijäänyttä). Lopputulos on väritykseltään melko jouluinen ja ovat kyllä ääreest' lämpöiset. Näitä lisää, kiitos!


Alkaa olla vuodenvaihde käsillä ja ne kuuluisat uudenvuoden lupaukset. Onko teillä lukijoilla jotain tavoitteita tai lupauksia uudelle vuodelle? Itse ajattelin, että yrittäisin neuloa ensisijaisesti varastolangoistani ja (tämä kuullaan varmasti joka vuosi monessa blogissa) enemmän itselleni. Ensimmäisten joukossa varastosta pääsee puikoille luultavimmin vihreä villatakki, sen jälkeen mahdollisesti tummanruskea mikäli lanka vaan riittää. Tosin, eipä tämä niin vakavaa saa olla eikä pakkoneuleista tule ollenkaan hyvä mieli. Meinaan ottaa siis rennosti ja sitä neulotaan mikä kivoimmalta tuntuu :).

4 kommenttia:

 1. Monta nättiä, pehmoista pakettia. :)
  Paas äkkiä se vihreys puikoille, että sulla on ne hihat tekeillä, kun nähdään. ;D

  VastaaPoista
 2. Parhaita lahjoja (myös itsellesi :)).
  Neulonta-aiheisia uudenvuodenlupauksia en olekaan tehnyt - mitä nyt tosiaan se vakio "älä hanki uutta lankaa ennen kuin edelliset on neulottu". ;) Täytyypä miettiä jotain sopivaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjoja! Mä ajattelin samankaltaisia ajatuksia yhtenä päivänä; ei enää pakkoneulontaa hetkeen ja ei osteta lisää lankaa. (Tosin seuraavassa hetkessä huomasin tilanneeni lisää kumminkin, mutta silti).

  VastaaPoista