maanantai 21. huhtikuuta 2014

Bamboo goes stripes

Jokin aika sitten sain kuulla kummia. Äidille antamani joululahjasukat eivät olleet kestäneet viikkoakaan ja lopulta pohjat riekaleina olivat päätyneet takkaan. Sukkia vanhempieni huushollissa kyllä riittää, joten en pitänyt kovaa kiirettä uusien sukkien kanssa. Itseasiassa en ajatellut näistä tulevan äidille sukkia laisinkaan, nappasin tuon kerän eräänä päivänä mukaani, kun olin lähdössä kotipuoleen käymään. Tein sukkia aina silloin tällöin enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Kuitenkin kun rikkinäiset joululahjasukat tulivat taas puheeksi, annoin valmiin sukan äidille sovitettavaksi ja kun sopivalta tuntui, niin näistä tuli sitten äidille uudet sukat. Olen tästä samaisesta langasta tehnyt äidille joskus aikaisemminkin sukat. Ne ovat kuulemma vieläkin ihan ehjät. Jospa nämäkin nyt sitten kestäisivät tovin jos toisenkin.

Raidoituksen kanssa oli jälleen kerran säätämistä. Yleensä en välitä katsoa raidoittuvatko sukat samalla tavalla vai ihan toisin päin. Tällä kertaa sitten kuitenkin jostain mystisestä syystä päätin tehdä mätsäävät raidat. Jälkimmäisessä sukassa meni hyvin kantapäähän asti, kunnes vastaan tuli solmu. Normaalisti en olisi viitsinyt välittää siitä, mutta koska nyt olin päättänyt saada samanlaiset raitasukat, hain kiltisti täsmäävän raidan ja jatkoin siitä. Olin hämmästynyt, että noinkin samanlaiset raidat sain aikaiseksi. Kerrankin näinkin päin!


Malli: Perussukat omasta päästä
Lanka: Rico Design Superba bamboo
Puikot: 2.25 mm
Menekki: 61 g

7 kommenttia:

 1. Onpa kivan väriset perussukat :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit; toivottavasti kestävät paremmin kuin edelliset.

  VastaaPoista
 3. Iloisen väriset. :) Mulla on raidoissa vähän sellainen juttu, että niiden pitää osua kohdalleen just tai sitten ei ollenkaan, "melkein" jotenkin hiertää. :D

  VastaaPoista
 4. Mitäs lankaa se ne puhkikuluneet sukat olivatkaan? Pidetään näille näteille sukkasille peukkuja, että pitävät kutinsa vähän pidempään.

  VastaaPoista
 5. Pirteät raidat sukissa! Mä en yleensä jaksa nähdä vaivaa raitojen kohdistamisen kanssa mutta onhan ne kyllä kauniit, jos sellaiset saa aikaiseksi :)

  VastaaPoista