perjantai 4. huhtikuuta 2014

Huhtikuun neljäntenä

Varma kevään merkki kohdallani on se, että kaikenlaiset puuvilla-, bambu- ja pellavalangat valtaavat olohuoneen sohvan ja rahin. Olen tehnyt tässä kuluneiden viikkojen aikana ison kasan tiskiliinoja. Kaikki ovat päässeet jo uusiin koteihinsa, mutta muutamasta sentään ehdin napata kuvan. Eivät nuo mitään kovin merkillisiä ole, mutta ainakin omassa arjessani hyödyllisiä ja tarpeellisia juttuja. R-napin takaa löytyvät käytetyt langat ja tiskiliinojen mallineuleet.


Olen varmastikin useaan kertaan maininnut, että ihan tavalliset sileät villasukat ovat se minun juttuni. Tiskiliinojen ohella on ollut mukava tikutella ohuita perussukkia, kun ei ole jaksanut keskittyä kaavioihin ja oikeastaan telkkarin katsominenkin kiinnostaa enemmän. Tätä Step-lankaa taitaa löytyä vielä seuraavallakin kerralla varaston puolelta, sillä olen aikaisemminkin tehnyt tästä samasta langasta sukat. Aina sitä vaan jostain putkahtelee, tämä kerä taisi tulla joulupaketista. Kiitos isä!
Malli: Tavissukka omasta päästä
Lanka: Austermann Step Classic
Koko: 39
Puikot: 2.25 mm
Menekki: 60 g

Aiemmin vilauttelin keväänvihreitä sukkia, jotka pääsin testineulomaan. Niiden ohje on nyt julkaistu ilmaiseksi Ravelryssa. Täältä pääset lataamaan oman ohjeesi. :)

7 kommenttia:

 1. Minäkin olen ihan sekaisin kevätlangoista - etenkin pellavasta. Itse ajattelin pistellä ne paidoiksi, mutta jämistä voisi kyllä tehdä tuollaisia ihania rättejä! Hienot ovat!

  VastaaPoista
 2. Nätit perussukat ja kivoja pirteitä tiskirättejä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania rättejä ja sukatkin ovat kauniin väriset!

  VastaaPoista
 4. Onnellista perustekemistä. :)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä minäkin: perus on paras:)

  VastaaPoista