torstai 1. toukokuuta 2014

1.5.2014

Pari viikkoa sitten raitahullutti vietävästi, ja päätin laittaa puikoille miesten sukat, tuparilahjaksi tai muuten vaan viemisiksi ajattelin näitä. Kävi sitten kuitenkin niin, että isällä ei ollut enää ainoitakaan ehjiä sukkia varastossa (minun tekemiä, mummun tekemiä löytyy varmaan vielä ydinräjähdyksenkin jälkeen), joten pakkohan nämä oli antaa ensiavuksi.

Alkaa muuten olla vaihtoehdot vähissä sukkalankojen suhteen. Mitkään ohuet sukkalangat ei kestä paria viikkoa kauempaa, sport-vahvuinen hieman kauemmin ja ikäväkseni joudun sanomaan, että tuo kirottu seiskaveikka kestää kaikkein parhaiten. Aion hamstrata ystäväni varastosta jokusenkin kerän em. lankaa (vanhaa tuotantoa) ja toivoa parasta! Eli jos jollakulla on vinkkejä oikein kestävään ja hyvään sukkalankaan, niin niitä mieluusti otetaan vastaan!

Tässä nämä viimeisimmät kokeilukappaleet siis ovat, ainakin viikko sitten vielä olivat ehjät ;).Malli: Perussukka omasta päästä
Lanka: Gjestal Maija
Puikot: 3.00 mm

9 kommenttia:

 1. Novitan Nalle on parasta sukkalankaa, sanoo täti

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva värisyhdistelmä! Laventelihan näyttää tosi hyvältä oranssin parina! Hienot.

  VastaaPoista
 3. Oliks meillä puhetta, että ootko sitä paksumpaa Opalia testannut isäsi sukkiin? Kestäiskö se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo Opalia testannut, voisi joskus kyllä sitäkin kokeilla! :)

   Poista
 4. Ohuemmista mulla on parhaiten toiminut Marks&Kattensin Fame Rand ja yllättäen kyllä Dropsin Fabel, niitä en oo saanut rikki millään.

  VastaaPoista
 5. Opal on minullakin kestänyt todella hyvin, eikä kovasta käytöstä huolimatta ole edes nyppyyntynyt. Itse olen neulonut muutamat sukat siitä ohuimmasta Opalista.
  -Sanna

  VastaaPoista
 6. Hauskat raidat, toivottavasti kestävät. :)

  VastaaPoista
 7. Hienot sukat! Toivottavasti kestävät. Fabelia mäkin kehuisin ja regian lankoja myös.

  VastaaPoista
 8. Kivat raitasukat, ohuemman sukkalangan sekaan voi kutoa kantapäässä vaikka saumurilankaa, kestää paremmin. Sinulle on haaste blogissani:)

  VastaaPoista