tiistai 3. kesäkuuta 2014

Liliopsida

Jonkinkaltaista huivihullutusta olisi jälleen kerran havaittavissa. Ilmeisesti se on yhtä varmaa kuin muuttolintujen tulo keväisin, huiveja alkaa puskea samalla kun ulkona alkaa vihertää.

Tämän tekeleen otin reissuneuleeksi Tampereelle mukaan, käytiin taas viettämässä siellä Tiinan kanssa hulluttelu- ja lankakauppapäivä. Oli huippua, ja huivikin valmistui aikanaan.Malli: Liliopsida
Lanka: Wollmeise Twin
Puikot: 4.00 mm
Menekki: 132 g

Ohje on mukavan simppeli, ennen pitsireunaa ei tarvitse ajatella mitään, sen kuin vaan kutoo menemään. Kunhan muistaa lisäillä langankiertoja joka kerroksella erinäisen määrän, niin hyvä tulee. Pitsireunan kaavioihin toki joutui vähän enemmän kiinnittämään huomiota, mutta aika mukavasti tuokin sujui.

Ainoastaan viimeisessä kaaviossa meinasi mennä konseptit sekaisin, kun keskisilmukkaa ei mukamas oltu enää merkitykään kaavioon. Muutaman eestaas menemisen ja tulemisen jälkeen lamppu syttyi ja pääsin kunnialla eteenpäin. Kaiken kaikkiaan oikein mainio ohje :).

8 kommenttia:

 1. Taas upea huivi; ihana väri! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväinen, vaikka kesähän se jo alkaa olla. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, taitaa päästä puikolle täälläkin.

  VastaaPoista
 4. On se iiiiihana! Ja hei, huomautan, että mäkin olen neulonut tätä huivia! Ainakin puolet. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ootkin, miten saatoinkaan unohtaa! :D

   Poista
 5. Todella kaunis! Itsekin olen ehtinyt hieman himoitsemaan kyseistä mallia, mutta saas nähdä milloin ehtii ottamaan puikoille. Todella kaunis väri myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Ennis! Pistä puikoille vaan, on mukavaa neulottavaa! :)

   Poista
 6. Kaunis huivi! Pitäisiköhän ottaa puikoille ja neuloa kesähuivi!

  VastaaPoista