maanantai 7. heinäkuuta 2014

Ruby

Teinpä sitten toisenkin Liliopsidan kun niin kovin huivitti ja malli oli vielä hyvin mielessä vihreän samanmoisen jäljiltä. Sattuikin sopivasti kun piti saada kiitoslahja kiinteistövälittäjälle. Nämä pihakuvat ovatkin sitten viimeistä laatuaan, sillä olemme asuneet tuosta osoitteesta pois jo viikon verran. Uusi koti saa odottaa asukkaitaan vielä tovin.


Uuteen kotiin pääsemistä on passannut odotella täällä vanhempieni luona. Olen viettänyt täällä aikaani nyt juhannuksesta asti ja kyllä on ollut mukavaa! Ajomatka töihin on kyllä pidentynyt, mutta olen huomannut aamuisin kotiin ajaessani, etten nukkumaan mennessäni mieti ollenkaan kulunutta työyötä. Lisäksi minusta on mukava ajella maalaismaisemassa, katsella lehmien ja hevosien laiduntamista. Ah, kesäfiilistä 


Tarinoisin mieluusti tähän postaukseen Liliopsida-mallin ihanuudesta ja nopeasta neulonnasta. Ne kumminkin taisin jutella jo vihreän Liliopsidan postauksessa, joten en tylsistytä teitä enempää samoilla jutuilla ;).


 Ulkona on niin hieno ilma ja viimeinkin kuuma kesä, joten ehkä minulle sallitaan tämä lyhykäinen postaus tällä kertaa. Otan siis kivennäisveteni ja menen lötköttelemään ulos kissan kanssa ennen yötöihin lähtemistä.

Malli: Liliopsida
Lanka: Wollmeise Pure
Puikot: 4.00 mm
Menekki: 160 g

8 kommenttia: