sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pistaasilakki

Säännöllisin väliajoin alan aatostelemaan Terolle uutta päänlämmikettä. Niin kävi tänäkin syksynä ja tällä kierroksella jatkoin Tora Frosethin ohjeisiin tutustumista. Viime syksynähän tein kyseisen frouvan mallistosta Collision-pipon ja tänä vuonna eksyin jälleen katselemaan, mikä pipo olisi seuraavana vuorossa.

Neulominen alkoi taas usein nähdyllä tyylillä. En malttanut lukea ohjetta kunnolla, vaan posottelin menemään eteenpäin vaan, kunnes aloin ihmetellä miksi minun tekeleeni ja ohjeen kuva on niin erinäköiset. Ei muuta kuin purkuun vaan resoriin asti. Tekele saikin huilata pari päivää ihan rauhassa, että olin riittävästi rauhoittunut poimiakseni sen taas takaisin työhön ja aloittaakseni alusta.


Nurjia silmukoita ja palmikonkiertoja ei tästä mallista sitten puutu. Niitä oli suorastaan niin paljon, että välillä oli pakko pitää päivän-parin tauko ja tehdä jotain muuta. Runsaiden taukojen siivittämänä pipo tulikin vähän yllättäen valmiiksi. Toki ihan ajoissa säiden puolesta, vielä ei ole suunnaton kiire pään lämmikkeelle.

Tein tämän pipon tosiaan Terolle, mutta kuvia ottaessamme huomasin myssykän istuvan aika mukavasti omaankin päähän. Harkitsen vielä vakavasti, viitsinkö alkaa saman puljaamisen alusta uudelleen omassa koossa vai jätänkö suosiolla väliin. Vähän kyllä kutkuttaisi...


Malli: Mind reader
Lanka: Wollmeise Twin
Puikot: 2.5 mm
Menekki: 58 g

9 kommenttia:

 1. Kylläpä on tosi kivat nämä molemmat pipomallit. Tykkään oikein kovasti. Hyvin sopii sullekin tuo pipo ja vihreä menee upeasti sun tukan väriin :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis malli ja väri tässä pipossa :)

  VastaaPoista
 3. Tuo malli on kyllä tosi kiva! Jos vaan suinkin jaksat, niin neulo itsellesikin.

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti, ehkä kuitenkin kannattaisi tehdä vielä toinen...

  VastaaPoista
 5. On hieno! Ainahan sitä pipoa voi "lainata"... ;)

  VastaaPoista
 6. Kiva pipo! Pistetäänpä muistiin. ;)

  VastaaPoista
 7. Hieno malli! Täytyypä laittaa muistiin kun taas piporalli alkaa :)

  VastaaPoista