torstai 16. lokakuuta 2014

Tähkäpäät

Knotty-sormikkaat osoittautuivat lopulta liian isoiksi omaan pieneen käteeni, joten päätin tehdä tilalle sopivammat. Samasta vyyhdistä riitti komiasti vielä toiseenkin pariin hanskoja, eli en kummemmin jäänyt ihmettelemään, vaan löin puikoille jo monta kertaa ihailemani Tähkäpää-sormikkaat.


Sormikkaat soljuivat puikoilla ja työ edistyi mukavasti. Kunnes ärsyttävä lause keskeytti työn ja aiheutti päänvaivaa. "Neulo toinen sormikas peilikuvaksi". Aaargh! Taas jouduin neulojaystävää konsultoimaan, jolla onnekseni sattui olemaan sama projekti kesken. Myöhemmin huomasin, että olisin osannut itsekin aivan hyvin. Kiitos kuitenkin Tiinalle hyvistä neuvoista jälleen kerran!


Sormikkaista tuli ihanat! Ne ovat olleet joka aamu ja ilta käytössä ja oikeastaan silloinkin kun ei välttämättä olisi tarvinnutkaan. Ne vaan ovat niin sopivat, lämpöiset, kauniit ja mikä parasta, omat!


Rakastan! ♥

Malli: Tähkäpää
Lanka: Wollmeise Twin
Puikot: 2.25 mm
Menekki: 64 g

12 kommenttia:

 1. Hahmottaminen on joskus hankalaa näissä peilikuva ohjeistuksissa :) itselläni intialainen kiila odottaa parempaa hahmottajaa niin voin jatkaa lapasten tekoa. Kauniit sormikkaat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mun pitäis varata tuo kirja uudelleen kirjastosta, kun en viimeksi tajunnut sormikkaiden ohjetta ottaa ollenkaan ylös.

  VastaaPoista
 3. Täydellisen ihanat sormikkaat!

  VastaaPoista
 4. Kuten sanoit, oisit pärjännyt omin neuvoinkin aivan hyvin! :) Ihanat sormikkaat ja parasta on, että ovat sopivat ja sun ikiomat.

  VastaaPoista
 5. Joo, huhuh, mä joudun välillä nyrjäyttämään aivoni, ko joudun miettimään, et mites päin nyt peilikuvana neulotaan :D mut niin ihanat sormikkaat tulivat!

  VastaaPoista
 6. Joutuisin ehkä pitämään tuollaisia käsissä päivät läpeensä. Ihanat. Ohjekin ois, mut kun ei rohkaistu, ei. Ens tai seuraavana vuonna sitten :-)

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Nyt haluttaisi saada omat tähkäpäät, ehkä kuitenkin lapasversiona :)

  VastaaPoista
 8. Kauniit! Tuollaiset minäkin haluaisin, mutta kun tuo sormien neulominen on niin puuduttavaa hommaa...

  VastaaPoista
 9. Kauniit, ja ihanan punaiset. :)

  VastaaPoista