keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Peippo

Ihka ensimmäinen villapaitani on valmis! Pöllötoveri Tiinan yllyttämänä pistin puikoille Ravellon, langaksi valikoitui Wollmeisen Lace, lähinnä metrien sopivuuden kannalta verrattuna ohjelankaan. Oikeasti en tiennyt yhtään mitä olin tekemässä, mitään ylivaivalloista ja valehtelevaa mallitilkkuakaan en jaksanut alkaa tehdä.


Koko projektin ajan oli hyvin skeptinen etenevää neuletta kohtaan, meinasin siitä tulevan kumminkin ihan liian pieni tai epäsopiva tai muuten vaan hölmö. Olin kumminkin ihan väärässä jälleen kerran.


Lankojen päättelyn jälkeen heitin neuleen uskaliaasti pesukoneeseen ja villaohjelma käymään rauhallisemmalla linkouksella. Hiukan pistin myös Wollmeisenbadia pesuainelokeroon ja ei muuta kun kaffelle. Mitenkään erityisesti en alkanut paitaa pingotella, oioin paidan pyyhkeen päälle vain kuivumaan ja seuraavana iltana nappasin hyvinkin tasaantuneen ja oientuneen paidan päälleni. Tsaijai kuulkaa, oon aika tyytyväinen!

Malli:Ravello
Lanka: Wollmeise Lace
Puikot: 3.50 mm, 3.00 mm
Menekki: ~225 g

14 kommenttia:

 1. Kyllä saa tyytyväinen ollakin! Ja eiku vaan uutta paitaa puikoille!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Mun pitäis kans tehdä uus Lace-paita, kun ensimmäisessä alkaa näkyä ahkera käyttö. Jotenkin tekis mieli tehdä vihreä, taas :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kannattaakin olla tyytyväinen, noin kaunis ja sopiva paita!

  VastaaPoista
 4. Ihan hemmetin hieno! Malli on kaunis ja väri ihan taivaallisen ihanan vihreä. Mikä WM:n väri se on? Paitsi että kaikki niiden vihreät ovat tosi kauniita.
  Kyllä vaan hattua nostan ainakin metrin korkeudelle, että lacesta olet paidan tikutellut. Mulla varmaan loppuis usko, mutta tässä tapauksessa lopputulos on niin upea, että kyllä kannatti. Todellakin <3

  VastaaPoista
 5. Mahtava! Ihana värikin, sopii käyttäjälleen :)

  VastaaPoista
 6. tees niin kuin tät menneinä vuosina: Konelangasta, no 2:n puikoilla palmikkopusero:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä oot syystäkin tyytyväinen! Ihananihananihana paita!

  VastaaPoista
 8. Upea paita! Sopii sulle kyllä täydellisesti!

  VastaaPoista