lauantai 21. maaliskuuta 2015

Sukkapläjäys

Oli vakaa aikomus tässä postauksessa esitellä teille valmis raitapaita. Toisin kävi, keskiviikkona pistin purkuun melkein valmiin teelmän. Kun joku yksityiskohta häiritsee, niin ei siitä vaan voi olla välittämättä. Tässä tapauksessa se yksityiskohta olisi ottanut silmään niin kovin, että valmis neule olisi jäänyt hyllyyn ja täysin käyttämättä.

Joten ei villapaitaa tällä kertaa, mutta sukkia olisi tarjolla. Ensimmäiset sukat on Wollmeisen Bob-värisestä loppuvyyhdistä väsätyt hipulit. Ennen kuvausta ovat olleet työjalkoja lämmittämässä, siksi kuvissa näyttävät hieman löysiltä.


Lanka: Wollmeise Twin, väri Bob
Malli: Omasta päästä
Puikot: 2.25 mm

Toinen sukkapari pääsi mukaan koulutusreissulle Tampereelle. Siellä luentoja kuunnellessa oli hyvä kutiloida ja nopeasti valmistuivatkin. Kauhean positiivinen mieli jäi näistä, ehkä siksi, että luennot olivat hyviä ja innostavia ja aina välillä joku kanssakouluttautujista kävi ihmettelemässä pyöröpuikkoneulontaa. :)


Lanka: Austermann Step
Malli: Omasta päästä
Puikot: 2.25 mm

Kolmannen sukkaparin tein jo ajat sitten palmikkosukkien jämistä, ja koska halusin käyttää ihan kaiken langan, lähdin varpaista ylöspäin. Kaikki meni ja hyvät hipulit tuli. Koitin kovasti kuvan väriä saada oikeanlaiseksi, mutta en nyt siinä onnistunut.

Lanka: Wollmeise Twin, väri Aurora
Malli: Omasta päästä
Puikot: 2.25 mm

Ehkä seuraavassa postauksessa nähdään se paita. Vähän kyllä epäilen, sillä se on vielä aivan alkutekijöissään, mutta ei näistä koskaan tiedä. :)

7 kommenttia:

 1. Ihanan iloisia sukkia! Etenkin Bob-väriset ovat mainiot. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavasti olet saanut langanloppuja hydynnettyä. Huikee väri ekoissa.

  VastaaPoista
 3. Poppi-hipulit on ihan ekstra-ykkös-hienot. Namskis nam. Kyllä sulla on taas puikot suihkineet, jään innolla odottamaan ihanuuspaitaa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kaikki ja värit oikein lämmittävät sydäntä :)

  VastaaPoista