keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kurpitsapaita

Jokin aika sitten kotiutin kanssaneulojalta 3 vyyhtiä Wollmeisen Purea värissä Kürbis. Kovin yritin vastustaa kiusausta, mutta vyyhtien väri teki sen mahdottomaksi. Tuosta samasta väristä on täällä ollutkin monta ihanaa neuletta.Kovin kauaa eivät langat saaneet huilata laatikossaan. Neulepaitamalleja surffatessani törmäsin Veera Välimäen Alga-malliin ja siitä paikasta olin aivan myyty. Tämä oli ensimmäinen kerta laatuaan, kun löydän sopivan mallin, langat ovat valmiina ja aikaakin on tehdä. Yleensä jään jahkailemaan ja puhisemaan ja miettimään etten vaan nyt mokaa tätä juttua. Tällä kertaa en miettinyt yhtään mitään, kieputin vyyhdit kakulle ja aloin töihin.Ohjeessa olevat laskokset jätin tekemättä ihan siitä syystä, että halusin ihan vaan sileän neulepaidan ilman hörsellyksiä. Vyyhdeistä yksi oli WD, loput käsittääkseni samasta värjäyserästä. Olin sen verran laiska, etten viitsinyt vyyhtien vaihtokohdissa vuorotella kerien kanssa. Lopputulos on ihan hauska enkä harmittele yhtään sitä, että paidan alaosaan tuli erilainen värin läikittyminen. Paitaa kuvatessamme aurinko paistoi ihan suoraan ja siksi väri on kuvissa inan kirkkaampi kuin se on oikeasti.

 Malli: Alga
Lanka: Wollmeise Pure
Puikot: 3.50 mm
Menekki: 357 g

14 kommenttia:

 1. Upea paita ja aivan ihana voimaväri. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti! Ja tuo erilainen läikittyminen on hieno, ikään kuin tarkoituksellinen juju.

  VastaaPoista
 3. Upea väri ja aivan mahtava paita :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäinen väri, hehkuu kuin ilta aurinko. Itse kun osaisikin käyttää noin räväköitä värejä. Mukavan simppeli perus malli paidassa. Tykkään.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis ja väri mitä herkullisin:)

  VastaaPoista
 6. I-h-a-n-a! Väri on vastustamattoman kaunis, täydellinen suorastaan. Malli päästää langan oikeuksiinsa, ja sopii sulle hyvin. Ihan napakymppi paita <3

  Mä olen hillonnut tuolla noita pure- ja twin-vyyhtejä, kun en ole oikein uskonut, että kolme (tai neljäkään) vyyhtiä voi riittää paitaan. Uskottava se nyt on. Mallikin olis jo ostettuna, vaan uskaltaiskoos sitä... Sit ois syksyks täydellinen paita.

  VastaaPoista
 7. Herkku paita, kertakaikkiaan! Ootan, että pääsen näkemään sekä tämän, että edellisen valmistuneen paidan ihan livenä. :)

  VastaaPoista
 8. Aina vaan paranee, värin valintaa erikseen hehkuttelen!!!

  VastaaPoista
 9. Aina vaan paranee, värin valintaa erikseen hehkuttelen!!!

  VastaaPoista
 10. Mahtava väritys, sopii puseron malliin. Tykkään!

  VastaaPoista
 11. Ihanat värit! Tuo läiskittyminen on tosi kiva juttu. Uskomattoman riittoisaa lankaa!

  VastaaPoista