torstai 13. elokuuta 2015

Herrasmiehen kirjavat

Alkukesästä pengoin lankavarastoani vailla ideoita, mitä ja mistä?

Wollmeisen Twin-vyyhti värissä Paul osui sormiini ja hetken jo meinasin heittää sen takaisin sokaistuneena väreistä. Sitten aloin kuitenkin miettiä mitä kivaa siitä saisi.


Perussileään sukkaan en halunnut tällä kertaa lähteä, mutta kun vähän kumminkin sukatti niin joku pintaneule oli keksittävä. Hetken projektiselailun jälkeen muistin nämä Herrasmiehen harmaat ja sillähän nämä sukat lähtivät rakentumaan. Ihan luottomalli tämä edellämainittu malli, useat sukat olen sillä neulonut ja aina on lopputulos ollut kiva.


Ihan hauskaa näitä oli tehdä, kun odotti seuraavaa väriraitaa. Täytyy sanoa, että tällä kertaa vyyhdin ulkonäkö vähän huijasi, lopputulos oli hirmu vekkuli vaikka pelkäsin jo pellen oksennusta.

Malli: Herrasmiehen harmaat
Lanka: Wollmeise Twin
Puikot: 2.25 mm

6 kommenttia:

 1. Kivat sukat. (: Mainostin sin blogia vähän tuolla omani puolella, kun inspiroiduin sun Nurmilintu-versioista täällä... Jos kiinnostaa, niin käy vilkaisemassa. (:

  http://tavaroidentaikamaailma.blogspot.fi/2015/08/huivitus.html

  VastaaPoista
 2. Ihanat väri-iloittelusukat. :)

  VastaaPoista
 3. Herrasmiehen kirjavat sukat näyttävät tosi komeilta. Niitä on varmasti ihana käyttää.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat! Olet haastettu! =)

  VastaaPoista
 5. Aika kiva väriyhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 6. OT: Sain vihdoinkin arvottua maaliskuiseen (!!!) kassialmailu-blogipostaukseeni kommentoineiden kesken projektipussukoita. Sulle lähtisi yksi, jos pistät toimitusosoitteesi sähköpostilla kiertorata@gmail.com tai Ravelry-viestinä :).

  VastaaPoista