torstai 5. marraskuuta 2015

Blogitapaaminen Lankamaailmassa

Muutama viikko sitten sähköpostiini tipahti kutsu Helsingin Lankamaailmaan blogitapaamiseen. Viime viikon keskiviikkona sitten Onnibus kuljetti innokkaan neulojan pääkaupunkiin. Lankamaailmaankin pääsin melko vaivattomasti, mitä nyt hiukan myöhässä, mutta kumminkin.

Pitkän pöydän ääressä istuivat muut bloggarit ja oman paikkani sain Eilen tein-blogin Hannen vierestä. Suurimman osan blogeista tiesin ja onkin lukulistallani. Pienen esittelykierroksen jälkeen blogit saivat kasvot :). Tarjoilupöydässä oli pientä naposteltavaa, kahvia ja skumppaa.

Merja Lieppinen piti luennon väreistä ja niiden vaikutuksista ja Elina Urmas esitteli kauden uutuuslankoja ja -tuotteita.Lopuksi saatiin jokainen oma goodiebag.


Kassista löytyi kauden uutuuksia, Onionin nokkos-sukkalankaa, Hjertegarnin Cotton Merinoa ja Vikingin Nordlys-lankaa. Lisäksi pussiin oli sujautettu neulojan oivallisia apulaisia eli silmukkamerkkejä, puikkomittari ja lisäksi waves-virkkuukoukku ja uutukaiset Knitpron Zing-sukkapuikot.


 Pahoittelut kuvien vähyydestä, saavuin paikalle hieman myöhässä ja olin ajatellut ottaa ns. yleiskuvia ennen tapaamisen alkua. Unohdin kuvat tietysti siinä vaiheessa, kun sai tehdä ostoksia ja kierrellä liikkeessä (ja koohottaa). Kiitokset Lankamaailmalle ja bloggaajatovereille kivasta illasta!

2 kommenttia:

  1. Konhottaja-touhottaja-Lotta ollu taas asialla! :D Oli varmasti huippua, ai että!

    VastaaPoista
  2. Oli tosi kiva saada kasvot tälle blogille, jossa usein käyn (vaikk ei oo mun blogin listalla mutta tulen Katjun kautta).
    Ei ole ihme, että yleiskuvat sitten unohtui;) ei mullakaan niitä ole. Nautitaan toisten ottamista kauniista kuvisa.

    VastaaPoista