tiistai 9. helmikuuta 2016

Tulenkantajat

Loppuviikosta jouduin taas huilaamaan levottoman sydämeni takia. Kukapa sitä silti tylsistyä haluaisi?


Sain vinkin, että Kahlittu-sukat voisi olla kiva malli neuloa. Olin pohtinut mihin käyttäisin oranssin Veto-langan, jota olin hillonnut kaapissa jo vuosia ja tässä olisikin sopiva malli langalle. Malli kyllä vakuutti minut kauniilla pintaneuleella, ohjettakin nopeasti vilkaistuani olin melko varma etten sekoaisi kaavioissakaan kovin pahasti.


Mallin kirjoneuleosuudesta en niin välittänyt, joten skippasin sen suurempia tuskia tuntematta. Ohje on kirjoitettu hyvin ja ohjeistukset ja kaaviot ovat selkeitä. Kaaviot olivat lisäksi hyvin opittavissa, ensimmäistä sukkaa olin päässyt hädin tuskin kantapäähän asti, kun lakkasin katsomasta kaaviota.


Jälleen kerran kerrassaan nerokas neuleohje Tiina Kuulta! Käsittämättömintä oli se, että kierrettyjä silmukoita saa tehdä ihan kohtuullisesti, mutta ranteeni eivät tehneet kuolemaa. Aion kyllä palata tämän mallin pariin vielä toistekin, niin on sievä lopputulos.

Malli: Kahlittu
Lanka: Vuorelma Veto
Puikot: 2.50 mm

5 kommenttia:

  1. Kovin on nätit sukat. Tykkään myös Tiina Kuun ohjeista, eli kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Kannatti hillota lankaa! Näistä tuli kauniit. Tiinan ohjeet ovat aina niin vimpan päälle, että niitä neuloo todellakin ilokseen. Tämä malli ei ole sykäyttänyt ihan hirveästi sen kirjoneulejutun takia. Näin yksivärisenä aivan mielettömän kaunis.

    VastaaPoista